Google διαφημίσεις

e-ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ 2009 ολου του ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ και φιλελλήνων


e-ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ 2009 ολου του ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ και φιλελλήνων


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ολοκληρώθηκε στις 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 24:00-00:30 μετά τα μεσάνυχτα για 6η συνεχόμενη χρονιά, η κοπή της εικονικής(virtual) e-ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ 2009 όλου του Ελληνισμού και φιλελλήνων στο INTERNET


Η κοπή της e-ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ 2009 έγινε στην εκπομπή ΟΔΥΣΣΕΙΑ του δορυφορικού προγράμματος της ERT World TV, από τους δημοσιογράφους Αφέντρα Βαρσαμακίδου και Αντώνη Αλαφογιώργο την Παρασκευή 6-02-09 στις 24:00.
Τα δύο πρώτα κομμάτια κόπηκαν για τον Πρόεδρο του Συμβουλίου Απόδημου Ελληνισμού κ. Στέφανο Ταμβάκη,
τα επομενα 7 για τους Περιφεριακούς Συντονιστές του ΣΑΕ.Δηλαδή

ΤΟ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ ΤΟΥ ΣΑΕ
της Περιφέρειας ΣΑΕ ΩΚΕΑΝΙΑΣ Συντονιστής Γιώργος Αγγελόπουλος
της Περιφέρειας ΣΑΕ ΧΩΡΩΝ ΠΡΩΗΝ ΣΟΒΙΕΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ Συντονιστής κ. Ιβάν Σαββίδης
της Περιφέρειας ΣΑΕ ΝΟΤΙΑΣ και ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ, Συντονιστής κ. Νικηφόρος Νικολαΐδης
της Περιφέρειας ΣΑΕ ΑΦΡΙΚΗΣ ΕΓΓΥΣ ΜΕΣΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ Συντονιστής κ. Χάρης Γκουβέλης
της Περιφέρειας ΣΑΕ ΕΥΡΩΠΗΣ Συντονιστής κ. Γιώργος Αμαραντίδης
της Περιφέρειας ΣΑΕ ΚΑΝΑΔΑ Συντονιστής κ. Κώστας Μενεγάκης
της Περιφέρειας ΣΑΕ ΗΠΑ Συντονιστής κ. Θεόδωρος Σπυρόπουλος
και τα υπόλοιπα κόπηκαν για τα νεοσύστατα Δίκτυα Νεολαιών Απόδημου Ελληνισμού  Οι Συντονιστές Δικτύων Νεολαίας ΣΑΕ είναι:
Κεντρικής & Νοτίου ΑΜΕΡΙΚΗΣ η κ. Μαριάνα Μεϊδάνη Ρίπολη,ΩΚΕΑΝΙΑΣ και ΑΠΩ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ο κ. Ηλίας Δεμουρτζίδης, ΕΥΡΩΠΗΣ ο κ. Κώστας Συμεωνίδης, ΗΠΑ ο κ. Μωρίς Γκριτζάλης, ΑΦΡΙΚΗΣ-Εγγυς/Μέσης Ανατολής  ο κ. Δημήτρης Βαφειάδης, χωρών πρώην Σοβιετικής Ενωσης ο κ. Α. Τσερκέζοβ, ΚΑΝΑΔΑ ο κ. Τάσος Μαστοράκος και νεολαίας αποδήμων Κυπρίων ο κ. Χρήστος Καραολής

Χαιρετιστήριο μήνυμα, στην εκδήλωση αυτή που ΕΝΩΝΕΙ τον ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ και τους ΦΙΛΕΛΛΗΝΕΣ σε όλο τον κόσμο με ένα ξεχωριστό τρόπο, έστειλαν ο Οικουμενικός Πατριάρχης, ο Υπουργός Μεταφορών και Επικοινωνιών κ. Ευριπίδης Στυλιανίδης, ο τέως Υπουργός Εξωτερικών της Κύπρου κ. Γ. Ιακώβου, ο Επίτιμος Πρόεδρος του ΣΑΕ Α. Αθενς , ο Πρόεδρος του ΣΑΕ κ. Στέφανος Ταμβάκης και οι 7 Περιφερειακοί Συντονιστές, οι τέως Υφυπουργοί εξωτερικών κ. κ. Π. Σκανδαλάκης και Γιάννης Μαγκριώτης, ο Πρόεδρος της Διακομματικής Επιτροπής της Βουλής για τον Απόδημο Ελληνισμό κ. Νίκος Τσιαρτσιώνης και άλλοι εκπρόσωποι του Ελληνισμού.

Η e-ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ 2009 εκτός από τα 9 ΦΛΟΥΡΙΑ, τα οποία είναι πραγματικά ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑΤΑ ΕΠΙΧΡΥΣΑ 24k ΑΣΗΜΙ 999ο αντίγραφα εποχης ΜΕΓ. ΚΩΝ/ΝΟΥ 324μχ, περιέχει και ΣΗΜΑΔΙΑ (Σιτάρι, Κουκί, Κλαδάκι, Φασόλι, ΦΥΛΛΟ ΕΛΙΑΣ ΡΟΔΙ κλπ) όπως τοποθετούσαν στις παραδοσιακές Βασιλόπιτες οι προηγούμενες γενιές, των παππούδων μας και προπαππούδων μας σε κάποιες περιοχές της Ελλάδος.
Η σημασία των ανωτέρω ΣΗΜΑΔΙΩΝ περιγράφεται από την λαογράφο κ. Α. Τζηνίκου στην ιστοσελίδα στο "ΕΘΙΜΟ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ".

(Οσοι δεν είστε εγγεγραμμένοι κάντε ΚΛΙΚ στο "Είσοδος Επισκέπτη" που βρίσκεται στην αριστερή στήλη, για να δείτε ένα virtual ΤΡΑΠΕΖΙ, όπου στο τέλος του, κάτω από την βασιλόπιτα θα εμφανιστούν τα ονόματα των τυχερών, όταν ψάξουν το κομμάτι τους)ΦΥΛΛΟ ΕΛΙΑΣ - ΡΟΔΙ


Παρακαλούνται όσοι έτυχαν στο κομμάτι τους ΦΛΟΥΡΙ, ΦΥΛΛΟ ΕΛΙΑΣ ή ΡΟΔΙ να επικοινωνήσουν στο [email protected] γράφοντας στο θέμα τον ΚΩΔΙΚΟ ΤΟΥΣ, ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ και τι έτυχαν.
Αν οι τυχεροί δεν επικοινωνήσουν με την e-βασιλόπιτα, θα δώσουμε το ΦΛΟΥΡΙ τους ή το ΔΩΡΟ τους σε αναπληρωματικούς.


Στους 9 που θα ΠΕΣΕΙ στο κομμάτι τους ΦΛΟΥΡΙ, θα τους αποσταλεί ταχυδρομικά (στα τέλη Μαρτίου 2009) ένα ΦΛΟΥΡΙ είναι ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑΤΟ αντίγραφο 324μχ επί ΜΕΓ. ΚΩΝ/ΝΟΥ (Ασήμι 999ο Επίχρυσο GOLD 24k)

Οσοι τύχουν στο κομμάτι τους το σημάδι ΦΥΛΛΟ ΕΛΙΑΣ θα κερδίσουν κάποιο απο τα ΔΩΡΑ που προσφέρουν οι δωροθέτες ΔΗΜΟΙ, ΝΟΜΑΡΧΙΕΣ κλπ.
Η αντιστοιχία των δώρων των δωροθετών στους τυχερούς γίνεται ώς εξής:
Στον πρώτο με αλφαβητική σειρά των τυχερών, αντιστοιχεί το δώρου του πρώτου με αλφαβητική σειρά ΔΩΡΟΘΕΤΗ, στον δεύτερο το δώρο του δεύτερου και ούτω καθ' εξής.Τα δώρα θα αποσταλούν προς τα τέλη Μαρτίου από τους ΔΩΡΟΘΕΤΕΣ στην ταχυδρομική διεύθυνση των τυχερών.Οσοι τύχουν στο κομμάτι τους το ΡΟΔΙ κερδίζουν ένα e-τσούγκρeσμα50 για το ΠΑΣΧΑ του 2009.
The e- vasilopita 2009 includes 9 golden coins. To everybody, whose piece will include one of the coins will be send by post a real gilt «FLOURI» 24C(a copy of 324ac.)
In addition to this we’ve put virtual marks like wheat, leaf of olive, «kladaki», bean, pomegranate, etc. the way that would probably do some years before the people of some regions in Greece.
Everybody who’ll find in their piece the mark LEAF OF OLIVE will win some of the gifts offered by Municipalities, Prefectures, Companies, Individuals, Associations, e.t.c.
Everybody who’ll find another mark, can be informed about it’s meaning in the web site at “CUSTOM OF THE NEW YEAR CAKE”.
Everybody who’ll find the POMEGRANATE will win a private e-tsougresma50 for the Easter of 2009. (e-TSOUGReSMA50)


Στην e-ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ 2009 υπάρχουν τα εξής 9 ΦΛΟΥΡΙΑ:


Το φλουρί του Αγνώστου Απόδημου Ελληνα-Ελληνίδας, το φλουρί των Φιλελλήνων, το φλουρί του Απόδημου Ελληνισμού της ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ, το φλουρί του Απόδημου Ελληνισμού της ΑΜΕΡΙΚΗΣ, το φλουρί του Απόδημου Ελληνισμού της ΑΣΙΑΣ, το φλουρί του Απόδημου Ελληνισμού της ΑΦΡΙΚΗΣ, το φλουρί του Απόδημου Ελληνισμού της ΕΥΡΩΠΗΣ, το φλουρί της ΚΥΠΡΟΥ και το φλουρί της Ελλάδος.

Τα 9 ΦΛΟΥΡΙΑ της e-ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ 2009 ΕΠΕΣΑΝ στους

1. Bacopulos Ermis Caracas VENEZUELA
2. Αλέξανδρος Μεταξάς Teheran IRAN
3. George Kagalos Κάρυστος ΕΛΛΑΔΑ
4. Natalia Nazlidou Adis Abebe AITHIOPIA
5. KAMETOPOULOS DIMITRIOS Sydney AUSRALIA
6. Christina Felicity Lavoie Michelakis CANADA
7. Valerij Pahnic Starobelsk UKRANIA
8. ΤΟΥΛΑ ΑΠΟΥΛΟΦΑ LEFKOSIA KYPROS
9. spiros iakovis Koengen GERMANIA

Ολα τα ονόματα των τυχερών θα ανακοινωθούν από την ERT World TV εκπομπή ΟΔΥΣΣΕΙΑ την Παρασκευή 20-2-09 22:00-24:00.ΔΩΡΟΘΕΤΕΣ και ΔΩΡΑ που αντιστοιχούν σε όσους έτυχαν το ΦΥΛΛΟ ΕΛΙΑΣ


Η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση ΕΒΡΟΥ
προσφέρει τα εξής δύο ΔΩΡΑ 1. Ένα άγαλμα της Νίκης της Σαμοθράκης και ένα πολυτελές λεύκωμα με την ιστορία αλλά και με φωτογραφίες του Νομού μας, 2. Μία μεταξωτή γραβάτα, ένα μεταξωτό φουλάρι από το Σουφλί, και Έντυπο και ηλεκτρονικό ( CD, DVD ) υλικό προβολής του Νομού μας.Η Νομάρχης Ηρακλείου Ευαγγελία Σχοιναράκη-Ηλιάκη

Η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Ηρακλείου
προσφέρει τα εξής δύο ΔΩΡΑ 1. μια τετραπλή κασετίνα DVD με τίτλο "Ταξίδι στον πολιτισμό και την ιστορία της Κρήτης" και 2. ένα DVD περιήγησης στο Νομό Ηρακλείου με θεματικές διαδρομές, καθώς και ένα DVD για τη ζωή και το έργο του Νίκου Καζαντζάκη με τίτλο "Νίκος Καζαντζάκης. Ακροβάτης πάνω από το χάος".
Ο ΔΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΩΤΩΝ ΓΡΕΒΕΝΩΝ
προσφέρει ως ΔΩΡΟ στην e-Βασιλόπιτα, ένα καλάθι με παραδοσιακά τοπικά προϊόντα (πέτουρα, τραχανάδες & χυλοπίτες) του Αγροτικού Συνεταιρισμού Γυναικών Αγίου Γεωργίου και ένα βιβλίο με τίτλο «Το κυνήγι των ελεφάντων του παρελθόντος στην περιοχή των Γρεβενών» σχετικό με το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Μηλέας.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΣΑΜΙΣΗΣ

Ο ΔΗΜΟΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ
προσφέρει στον/ην τυχερό/ή της κοπής e-βασιλόπιτας την πολυτελή έκδοση του βιβλίου "ΚΑCΤΟΡΙΑΝΑ ΜΝΗΜΕΙΑ, ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ"

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΕΟΥ ΣΙΔΗΡΟΧΩΡΙΟΥ ΚΩΝ/ΝΟΣ ΒΑΡΒΑΤΟΣ

Το δώρο του Δήμου ΝΕΟΥ ΣΙΔΗΡΟΧΩΡΙΟΥ για την e-βασιλόπιτα είναι ένα βιβλίο και ένα DVD για την Ροδόπη καθώς και το αναμνηστικό πλακίδιο και οι εκδόσεις του Δήμου μας.
www.dimos-sidirochoriou.gr09.10.2009
Διαβάστηκε: 4901 φορές

[ Back | Home | Top ]
Copyright multimedia-diaktinismos© 2001. All Rights Reserved.
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του vasilopita.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ- ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ-PRIVACY POLICY

Αναπαραγωγή Σελίδας: 0.082 δευ. και 10 Inquiries to a database for 0.003 δευ.