Google διαφημίσεις

e-Βασιλόπιτα 2011 Γ' ΛΥΚΕΙΟΥ

e-Βασιλόπιτα 2010 Γ' ΛΥΚΕΙΟΥ

Έσοδα για την εκδρομή σας από την κοπή virtual
e-βασιλόπιτας για όλους τους μαθητές του Λυκείου σας.

www.vasilopita.gr/lykeio


Αγαπητοί μαθητές και μαθήτριες της Γ’ Λυκείου

Κάθε χρόνο από το 2004 γίνεται στην www.vasilopita.gr η κοπή της ηλεκτρονικής (virtual) e-βασιλόπιτας του απανταχού Ελληνισμού και φιλελλήνων υπό την αιγίδα του Συμβουλίου Απόδημου Ελληνισμού.
Δηλαδή με απλά λόγια, μια ζωγραφιστή βασιλόπιτα κόβετε στην οθόνη ενός υπολογιστή σε κομμάτια τα οποία μοιράζονται (μέσω internet) στους εγγεγραμμένους-καλεσμένους, αυτοί κάνουν κλικ στο κομμάτι τους αυτό γυρίζει ανάποδα και έτσι βλέπουν άν έτυχαν το φλουρί ή κάποιο άλλο σημάδι.

Η παραδοσιακή κοπή βασιλόπιτας, η ατμόσφαιρα που κυριαρχεί όταν συγκεντρωνόμαστε όλοι γύρω απο το τραπέζι, δεν μπορεί να αντικατασταθεί με καμιά εικονική ή άλλη μορφή τήρησης του εθίμου αυτού, μπορεί όμως η ηλεκτρονική βασιλόπιτα (η ιστοσελίδα www.vasilopita.gr) να βοηθήσει στη διατήρηση και στη διάδοση του εθίμου αυτού και να δώσει την ευκαιρία κυρίως στη νεολαία (σε εσάς δηλαδή) να "αγγίξει" τις παραδόσεις μέσα από το internet το οποίο αποτελεί έναν πολύ οικείο δικό σας χώρο.

Φέτος για πρώτη φορά υπάρχει η δυνατότητα και σε Ομάδες, Συλλόγους, Ενώσεις, Λύκεια, Ιδιωτικά Εκπαιδευτήρια κλπ να κόψουν στο internet τη δική τους ηλεκτρονική e-βασιλόπιτα.
Όπως μπορείτε να δείτε και στο παράδειγμα στην www.vasilopita.gr/lykeio υπάρχουν θέσεις για banner χορηγών, Φροντιστήρια, καφετέριες, μπαράκια, γυμναστήρια, βιβλιοπωλεία κλπ, από τα οποία προκύπτουν τα έσοδα για τον διοργανωτή (Οικοδεσπότη).

Το κόστος της εκδήλωσης για σας είναι ΜΗΔΕΝ, απλά τα μισά έσοδα από αυτές τις χορηγίες θα τα κρατήσετε εσείς και τα υπόλοιπα μισά ο ΔΙΑΚΤΙΝΙΣΜΟΣ ο οποίος θα κόψει και τα αντίστοιχα τιμολόγια στους ΧΟΡΗΓΟΥΣ για να περάσουν τη δαπάνη αυτή στα έξοδά τους.
Η εκδήλωση μπορεί να γίνει και μέσα από το facebook δημιουργώντας μια σχετική ομάδα, αν νομίζετε ότι αρκετοί συμμαθητές σας έχουν προφιλ.

Αν ενδιαφέρει την τάξη σας να οργανώσει μια κοπή ηλεκτρονικής βασιλόπιτας για όλους τους μαθητές του Λύκείου σας, στείλτε μας e-mail στο info@vasilopita.gr ΔΙΑΚΤΙΝΙΣΜΟΣ ΕΓΝΑΤΙΑΣ 136 2ος Οροφος (έναντι ΚΑΜΑΡΑΣ δίπλα στο Ble).

Για οποιαδήποτε συμπληρωματική πληροφορία τηλεφωνήστε στο 25310-31114 κα Χαλκιά Μαρία


ΧΡΥΣΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ της εκδήλωσης

Ο ΟΙΚΟΔΕΣΠΟΤΗΣ (Οργανωτής της εκδήλωσης), σας εύχεται ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ

DEMO e-Βασιλόπιτα 2010 Εδω μπορείτε να δείτε-κάνετε την κοπή μιας DEMO e-βασιλόπιτας με τρεις οικοδεσπότες. πχ ΚΩΣΤΑΣ (προεδρος 15μελούς) ΑΝΝΑ (Ιδιοκτήτης Φροντιστηρίου ΜΕ) και ΒΑΣΙΛΗΣ (Καθηγητής Πληροφορικής)

Εχουμε ορίσει τις εξής παραμέτρους. Ο ΚΩΣΤΑΣ έχει κωδικο 01234 και κόβει τα 5 πρώτα κομμάτια, η ΑΝΝΑ έχει κωδικό 012345 και κόβει τα επόμενα δέκα και ο ΒΑΣΙΛΗΣ έχει κωδικό 0123456 και κόβει τα τελευταία 5 κομμάτια. Ο κάθε οικοδεσπότης μπορεί να βρίσκεται εκείνη τη στιγμή σε διαφορετικό χώρο-πόλη, πχ ο ΚΩΣΤΑΣ σε Internet cafe η ANNA στο γραφείο της, ο ΒΑΣΙΛΗΣ σε αλλη πόλη στο σπιτι του.
Στην e-βασιλόπιτα δεν μπορεί να αρχίσει να κόβει η ΑΝΝΑ αν δεν κόψει πρώτα ο ΚΩΣΤΑΣ τα 5 κομμάτια του, το ίδιο και ο ΒΑΣΙΛΗΣ δεν μπορεί αρχίσει να δεν κόψει και η ΑΝΝΑ τα 10 κομματια. Αυτή η παραμετροποίηση γίνεται από εμάς το ΔΙΑΚΤΙΝΙΣΜΟ μετά από συνενόηση μαζί σας.

Αν σας ενδαφέρει να κάνετε τώρα την κοπή της, τότε παρακαλούμε ακολουθήστε προσεκτικά τα κατωτέρω βήματα.
Κάντε πρώτα κλικ στο "Είσοδος επισκέπτη", ρυθμίστε το νέο αυτό παράθυρο που εμφανίζεται να καταλαμβάνει το μισό αριστερό μέρος της οθόνης σας, κατόπιν
κάντε κλικ στο "Είσοδος ΟΙΚΟΔΕΣΠΟΤΗ" και ρυθμίστε αυτό το νέο παράθυρο να καταλαμβάνει το μισό δεξιό μέρος της οθόνης σας.

Το αριστερό παράθυρο είναι αυτό που βλέπουν οι καλεσμένοι σας στον υπολογιστή τους, όταν εσείς κάνετε την κοπή στο δεξιό παράθυρο.
Πάτε τώρα στο δεξιό παράθυρο και πληκτρολογήστε τον κωδικό του ΚΩΣΤΑ το 01234 και αρχίστε να κόβετε την e-βασιλόπιτα κάνοντας ένα ΚΛΙΚ κάθε 2 λεπτά περίπου. (αν τα κλικ τα κάνετε πιο γρήγορα δεν θα ενημερώνεται το αριστερό παράθυρο χωρις να κάνετε ΚΛΙΚ στο ανανέωση-refresh, σε αυτό το παράθυρο).
Οταν κόψετε τα 5 κομμάτια του ΚΩΣΤΑ τότε κάντε κλικ πάλι στο "Είσοδος ΟΙΚΟΔΕΣΠΟΤΗ" και πληκτρολογήστε τον κωδικό της ΑΝΝΑΣ το 012345 κ.ο.κ.


DEMO e-βασιλόπιτα με τρεις ΟΙΚΟΔΕΣΠΟΤΕΣ (ΚΩΣΤΑΣ, ΑΝΝΑ, ΒΑΣΙΛΗΣ)

 • Εισοδος στην κοπή με το όνομά σας
  (Εδώ κάνουν κλικ οι καλεσμένοι για να μεταφερθούν στο virtual τραπέζι τους για να παρουν το κομμάτι τους)

 • Εισοδος επισκέπτη
  (εδώ μπορεί ένας οποιοσδήποτε μη εγγεγραμμένος επισκέπτης να παρακολουθήσει την κοπή)

 • Εισοδος ΟΙΚΟΔΕΣΠΟΤΗ
  (απο εδώ γίνεται η κοπή της e-βασιλόπιτας από τον Οικοδεσπότη αφού εισάγει τον κωδικό του. Εδώ ο κωδικός είναι 01234 )


 • Ο ΟΙΚΟΔΕΣΠΟΤΗΣ (Οργανωτής της εκδήλωσης), σας εύχεται ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ


  ΑΣΗΜΕΝΙΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ

  22.11.2009
  Διαβάστηκε: 1673 φορές

  [ Back | Home | Top ]
  Copyright multimedia-diaktinismos© 2001. All Rights Reserved.
  Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του vasilopita.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.
  ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ- ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ-PRIVACY POLICY

  Αναπαραγωγή Σελίδας: 0.057 δευ. και 10 Inquiries to a database for 0.031 δευ.