Google διαφημίσεις

ΝΟΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΣ (ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ)

ΝΑ ΛΑΡΙΣΑΣ
ΝΟΜΑΡΧΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΝΟΜΑΡΧΗ ΛΑΡΙΣΑΣ ΚΑΙ ΓΓ ΤΗΣ ΕΝΑΕ

Κ. ΛΟΥΚΑ ΚΑΤΣΑΡΟΥ

ΠΡΟΣ ΑΠΟΔΗΜΟΥΣ ΛΑΡΙΣΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ

Αγαπητοί συμπατριώτες

Στο ξεκίνημα του 2009 εύχομαι από καρδιάς η καινούρια χρονιά να είναι δημιουργική και ειρηνική για τους Έλληνες σε όλα τα μήκη και πλάτη της γης.

Νιώθω την ανάγκη να συγχαρώ το Συμβούλιο Απόδημου Ελληνισμού για την πρωτοποριακή ιδέα της κοπής της Πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας ηλεκτρονικά. Συμβάλλουμε έτσι, στη διατήρηση των δεσμών μεταξύ όλων των Ελλήνων.

Γιατί στους δύσκολους καιρούς που βιώνουμε, είναι ιδιαίτερα σημαντικό να νιώθουμε ενωμένοι.

Ανέκαθεν οι παραδόσεις, τα ήθη και έθιμα του έθνους μας αποτελούσαν στήριγμα του Ελληνισμού.

Ο Νομός Λάρισας έχει βιώσει για πολλές δεκαετίες τους καημούς και τον πόνο της ξενιτιάς. Στα χρόνια της φτώχειας είδε τα παιδιά του να μεταναστεύουν αναζητώντας σε νέες πατρίδες μια καλύτερη μοίρα. Οι Λαρισαίοι όπου γης, στην Αμερική, στον Καναδά, στη Γερμανία, εργάστηκαν φιλότιμα, πρόκοψαν, αναδείχθηκαν σε επιφανή μέλη των κοινωνιών που εγκαταστάθηκαν. Σήμερα, είμαστε όλοι περήφανοι για όλα όσα πέτυχαν, για τις διακρίσεις, για την υπόληψη που χαίρουν. Κυρίως είμαστε υπερήφανοι που πάντοτε, και με κάθε τρόπο, διατηρούν άρρηκτους δεσμούς με την πατρίδα, που διαφυλάσσουν τη γλώσσα μας, τις αξίες μας, τον πολιτισμό, την ιδιαίτερη ταυτότητα μας .Για μας που ζούμε στο ν. Λάρισας, οι απόδημοι Λαρισαίοι αποτελούν πάντα ένα σημαντικό κεφάλαιο.

Ως Νομαρχία Λάρισας, στηρίζουμε τους συμπατριώτες μας του εξωτερικού, τους Συλλόγους, τις οργανώσεις τους.

Συνεχίζουμε να επενδύουμε στις αξίες που μέχρι σήμερα αποδείχτηκαν η πηγή της δύναμής μας στο έργο που επιτελούμε.

Σε καιρούς που η χώρα μας έχει γίνει πλέον και αυτή τόπος εγκατάστασης μεταναστών καταφέραμε ως κοινωνία να δημιουργήσουμε ένα νομό φιλόξενο, πιστοί στην ελληνική παράδοση και τα πολιτισμικά χαρακτηριστικά μας.

Πάνω απΆ όλα, καταφέραμε να δημιουργήσουμε ένα νομό με προοπτικές που εργάζεται διαρκώς για την πρόοδο σε όλους τους τομείς.

Ευχή και στόχος της Νομαρχίας Λάρισας είναι ο νομός να αποτελεί «σπίτι» για τους απόδημους Έλληνες όλης της οικουμένης.

Ο απόδημος ελληνισμός έχει προσφέρει σημαντικά όχι μόνο στους τόπους που κατοικεί αλλά και στην οικονομία της πατρίδας μας.

Είναι ένα κομμάτι του έθνους με ιδιαίτερη ευαισθησία και οφείλουμε να σταθούμε υποστηρικτές στην προσπάθεια για μια ακόμη πιο ισχυρή παρουσία στον διεθνή χώρο.

Χρόνια πολλά σε όλους.

Ο ΝΟΜΑΡΧΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

www.larissa.gr

ΛΟΥΚΑΣ ΚΑΤΣΑΡΟΣ


ΔΗΜΟΣ ΛΙΒΑΔΙΟΥ ΛΑΡΙΣΑΣ
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΛΙΒΑΔΙΟΥ Γαλάνης Γεώργιος ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

ΝΟΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

ΔΗΜΟΣ ΛΙΒΑΔΙΟΥ

www.livadi.gr


Χαιρετισμός Δημάρχου

κ. Γαλάνη Γεωργίου

και Δημοτικού Συμβουλίου.

Ο Δήμαρχος Λιβαδίου Λάρισας κ. Γαλάνης Γεώργιος και το Δημοτικό Συμβούλιο εύχονται σε όλους του Έλληνες της Διασποράς και ιδιαίτερα στους συνδημότες μας Λιβαδιώτες και Δολιχιώτες, ο καινούριος χρόνος να είναι ειρηνικός και δημιουργικός.

e-mail : dimliv@otenet.gr
Τηλ. 24930 -41217
Fax. 24930-4112113.01.2008
Διαβάστηκε: 3489 φορές

[ Back | Home | Top ]
Copyright multimedia-diaktinismos© 2001. All Rights Reserved.
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του vasilopita.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ- ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ-PRIVACY POLICY

Αναπαραγωγή Σελίδας: 0.035 δευ. και 10 Inquiries to a database for 0.012 δευ.