Google διαφημίσεις

ΠΡΟΣ ΤΙΜΗΝ ΤΟΥ ΑΓΝΩΣΤΟΥ ΑΠΟΔΗΜΟΥ ΕΛΛΗΝΑ-ΕΛΛΗΝΙΔΑΣ

Αυτό το τμήμα της ιστοσελίδας αφιερώνεται σε όλους εκείνους τους άγνωστους απόδημους που για τον άλφα ή βήτα λόγο δεν έχουν καμιά επαφή με την Ελλάδα, ή χάθηκαν πριν τους δοθεί η ευκαιρία να ξαναδούν την πατρίδα....ΟΔΥΣΣΕΑΣ, ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΙΘΑΚΗ Η πιο γνωστή ιστορία επιστροφής στην πατρίδα.

Η ιστορία του πολυμήχανου Οδυσσέα, του θρυλικού ήρωα που βοήθησε τους Έλληνες να νικήσουν στον πόλεμο της Τροίας όταν σκαρφίστηκε το τέχνασμα του Δούρειου Ίππου,
Οι περιπέτειές του αρχίζουν καθώς προσπαθεί να ξεφύγει από την οργή του θεού Ποσειδώνα (επειδή τύφλωσε τον ΚΥΚΛΩΠΑ) και να επιστρέψει στην ΠΑΤΡΙΔΑ του, στο νησί του, την Ιθάκη.
Στο μακρύ ταξίδι του, θα συναντήσει παράξενα μυθικά πλάσματα και θα έρθει αντιμέτωπος αμέτρητες φορές με τον κίνδυνο. Οταν θα φτάσει επιτέλους στην πατρίδα του, θα πρέπει να διεκδικήσει και πάλι το θρόνο αλλά και την αγάπη της συζύγου του, της πιστής Πηνελόπης.

ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΙΔΗΣ, η πιο μεγάλη φωνή της μετανάστευσης, της ξενητιάς, Χαρακτηριστικό το τραγούδι "ΤΟ ΨΩΜΙ ΤΗΣ ΞΕΝΗΤΙΑΣ"

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα για να δειτε-ακούσετε στο YouTube video με τραγούδια του ΚΑΖΑΝΤΖΙΔΗ τα οποία αγαπήθηκαν και ακούστηκαν τόσο πολύ, από τους πρώτους (και όχι μόνο) μετανάστες.Κακούργα μετανάστευση (ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΙΔΗΣ)YouTube


ΑΣ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΟΙ ΧΟΡΟΙ .....των Ελλήνων οι κοινότητες φτιάχνουν άλλο γαλαξία.. (Διονύσης Σαββόπουλος)YouTube


Στα ξενα ειμαι ελληνας και στην Ελλάδα ξένος (ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΙΔΗΣ) YouTube


ΑΧ ΕΛΛΑΔΑ ΣΑΓΑΠΩ (Στοίχοι ΜΑΝΩΛΗΣ ΡΑΣΟΥΛΗΣ) YouTube


Η ΞΕΝΗΤΙΑ (ΝΙΚΟΣ ΞΥΛΟΥΡΗΣ) YouTube


ΙΚΑΡΙΩΤΙΚΟΣ (ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΡΙΟΣ) YouTube


Μη με στέλνεις μάνα στην Αμερική (με Τσαμπούνα-Γκάιντα από το Αιγαίο - ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ!! Παίζει ο Λευτερης ο Σικινιωτης και τραγουδάει ο Καντενάσος) YouTube

Μη με στέλνεις μάνα στην Αμερική με Τσαμπούνα-Γκάιντα από την επόμενη γενιά(στο Χρυσόστομο ΙΚΑΡΙΑΣ - ΜΠΡΑΒΟ στα παιδιά!!) YouTube


γω στα ξένα περπατούσα ΘΡΑΚΙΩΤΙΚΟ (Δοϊτσίδης Καριοφύλλης) YouTube


ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΤΗΝ ΞΕΝΗΤΙΑ (ΚΩΣΤΑΣ ΒΕΡΙΔΗΣ Τσάμικο από Κόνιτσα) YouTube


ΜΥΘΩΔΙΑ-Mythodea (ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ-Vangelis Papathanasiou) YouTube
4 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2009
Παγκόσμια Διακοινοβουλευτική Ένωση του Ελληνισμού (ΠΑΔΕΕ)Το νέο Δ.Σ. της ΠΑ.Δ.Ε.Ε. απαρτίζουν: ο Πρόεδρος κ. Τζων Πανταζόπουλος βουλευτής στην πολιτεία Βικτώρια της Αυστραλίας, ο Α΄ Αντιπρόεδρος κ. Λεωνίδας Ραπτάκης πολιτειακός γερουσιαστής του Ρόουντ Άιλαντ στις ΗΠΑ, ο Β΄ Αντιπρόεδρος κ. Γιώργος Χατζημαρκάκης ευρωβουλευτής από τη Γερμανία, ο κ. Νίκος Παπαδόπουλος βουλευτής στη Σουηδία, ο κ. Τζων Κάννις βουλευτής στον Καναδά, η κυρία Όλγα Κοβιτίδη βουλευτής στην Κριμαία της Ουκρανίας, ο κ. Θωμάς Κατσιαντώνης πολιτειακός βουλευτής στο Nιού Χάμσαϊρ των ΗΠΑ, ο κ. Μάικ Κεόκας πολιτειακός βουλευτής στη Τζώρτζια των ΗΠΑ και ο κ. Τζωρτζ Σουρής βουλευτής της Νέας Νότιας Ουαλίας.

Tα μέλη του προηγούμενου Δ.Σ ήταν.: ο κ. Δημήτρης Γιάνναρος(Πρόεδρος), ο κ. Τεό Θεοφάνους βουλευτής στην πολιτεία Βικτώρια της Αυστραλίας, ο κ. Χρήστος Δουλκερίδης υπουργός στο Βέλγιο, η κ. Σάντρα Πάππας γερουσιαστής στον Καναδά, ο κ. Δράκος-Γαβριήλ Ζησόπουλος βουλευτής στη Ρουμανία και η κ. Πάνα Μέρσαντ γερουσιαστής στον Καναδά.


06.12.2007
Διαβάστηκε: 5459 φορές

[ Back | Home | Top ]
Copyright multimedia-diaktinismos© 2001. All Rights Reserved.
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του vasilopita.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ- ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ-PRIVACY POLICY

Αναπαραγωγή Σελίδας: 0.036 δευ. και 10 Inquiries to a database for 0.012 δευ.