Google διαφημίσεις

e-βασιλόπιτα επιχείρησης, Συλλόγου, εταιρείας

Για Επιχειρήσεις
Συλλόγους
Εταιρείες
Εκπαιδευτήρια
*
Καλέστε τους πελάτες σας
τους φίλους σας, τα μέλη σας
τους μαθητές σας


Προσφορά

Για παραγγελίες διαδικτυακής e-βασιλόπιτας που θα γίνουν πριν την πρώτη Δεκεμβρίου 2014 προσφέρουμε μαζί και μια διαδικτυακή Πασχαλινή e-αυγομαχία αξίας 190,00* ΕΥΡΩ για το Πάσχα
Πως γίνεται η κοπή της διαδικτυακής e-βασιλόπιτας


Για Επιχειρήσεις
Συλλόγους
Εταιρείες
Εκπαιδευτήρια
*
Καλέστε τους πελάτες σας
τους φίλους σας, τα μέλη σας
τους μαθητές σας

Your registration support
the preservation and
dissemination of traditions
and customs of the Hellenism.
*
Με τη συμμετοχή σας το ξεχωριστό
αυτό 'ΑΝΤΑΜΩΜΑ' του απανταχού
Ελληνισμού και φιλελλήνων,
γίνεται ακόμη πιο μεγάλο.

Πως μοιράζονται τα κομμάτια
στα τραπέζια (ομάδες)


Οι εγγεγραμμένοι χωρίζονται τυχαία σε ομάδες-τραπέζια των είκοσι ατόμων και όταν κόβεται** το πρωτο κομμάτι τότε παίρνει κομμάτι ο πρώτος σε κάθε τραπέζι, όταν κόβεται το δεύτερο κομμάτι τότε παίρνει κομμάτι ο δεύτερος σε κάθε τραπέζι και ούτω καθ' εξής.

**Από ποιόν γίνεται η κοπή

Την e-βασιλόπιτα την κόβουν οι οικοδεσπότες (Hosts) της εκδήλωσης σε ειδική ιστοσελίδα, την ημερομηνία και ώρα που έχει ορισθεί και αυτό γίνεται ως εξής:
Αφού πληκτρολογήσει τον κωδικό της κοπής, εμφανίζεται στην οθόνη μια βασιλόπιτα και ένα μαχαίρι. Με είκοσι συνολικά κλικ στο μαχαίρι (ένα κλικ ανά δέκα δευτερόλεπτα περίπου) ολοκληρώνεται η κοπή.

Τη χρονική διάρκεια της κοπής την καθορίζει ο οικοδεσπότης, από το χρόνο που θα μεσολαβεί ανάμεσα σε δύο κλικ.

Η κοπή μπορεί να γίνει από οποιοδήποτε υπολογιστή, από το σπίτι, από το γραφείο, ή ακόμη και από το smartphone του οικοδεσπότη.

Οι εγγεγραμμένοι έχουν τη δυνατότητα να ψάξουν το κομμάτι τους, οποιαδήποτε μέρα μετά την κοπή είτε ήταν online τη στιγμή της κοπής είτε όχι.

Κάντε κλικ επάνω του, αυτό θα γυρίσει ανάποδα, αν έχει ΦΛΟΥΡΙ θα γίνει όλο το κομμάτι ένα φλουρί, αν δεν έχει......δεν θα γίνει.

ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ: κάντε ΚΛΙΚ περιμένετε 4-6 δευτερόλεπτα και δείτε το κομμάτι να γυρίζει ανάποδα. Τι τύχατε;

Κάνοντας ΚΛΙΚ ΕΔΩ μπορείτε να δείτε ένα τραπέζι σε μια κομμένη DEMO e-βασιλόπιτα.

Πως θα ψάξετε το κομμάτι σας
(Εγγραφές δωρεάν για κάθε ηλικία)


Tην ημέρα και ώρα της κοπής, ή κάποια μέρα μετά την κοπή, θα κάνετε κλικ στο [Εισοδος-Login] για να μεταφερθείτε στο τραπέζι σας (δείτε στην αριστερή στήλη), εκεί θα κάνετε κλικ στο κομμάτι που θα εμφανισθεί, ή που θα βρίσκεται δίπλα στο όνομά σας, τότε αυτό θα γυρίσει ανάποδα και έτσι θα δείτε αν ας έτυχε Φλουρί ή κάποιο Σημάδι.

Σημειώστε ότι, δεν είναι απαραίτητο να είστε online τη στιγμή της κοπής διότι. το κομμάτι σας μπορείτε να το ψάξετε και οποιαδήποτε άλλη μέρα μετά την κοπή.

Πως θα αυξήσετε τους βαθμούς της τύχης σας

Αν σας ενδιαφέρει να να αυξηθεί ή να μην ελατωθεί η τύχη σας, τότε θα πρέπει να επισκέπτεστε συχνά το τραπέζι σας,[ΕΙΣΟΔΟΣ] και να ελέγχετε αν υπάρχει Καλικάντζαρος ή Ξωτικό.
Οταν εμφανισθεί στο τραπέζι σας Καλικάντζαρος, τότε κλέβει τους μισούς βαθμούς της τύχης σας και για να τους πάρετε πίσω πρέπει (πριν φύγει) να κρεμάσετε ένα κόσκινο. Δηλαδή κλικ στο όνομά του και μετά κλικ στο κόσκινο.
Οταν εμφανισθεί Ξωτικό και προλάβετε να της πάρετε το πέπλο πριν φύγει, τότε σας διπλασιάζει τους βαθμούς σας. (δείτε σχετικές εικόνες στο ΚΑΛΙΚΑΝΤΖΑΡΟΙ)

Οι επισκέψεις των Καλικαντζάρων και των Ξωτικών γίνονται σε άτακτα χρονικά διαστήματα και πιο συχνά όσο πλησιάζουμε στα Χριστούγεννα και όσο πλησιάζουμε στην ημερομηνία της κοπής, από μια φορά την εβδομάδα έως και τρεις-τέσσερες φορές την ημέρα. (Ο χρόνος παραμονής τους είναι απρόβλεπτος)
Οσο περισσότεροι είναι οι βαθμοί σας τη στιγμή της κοπής, τόσο περισσότερες πιθανότητες έχετε να τύχετε το Φλουρί.
Μηδέν οι βαθμοί της τύχης σας δεν γίνονται ποτέ. Το ελάχιστο είναι ένας βαθμός.

Οι βαθμοί της τύχης που έχετε-παίρνετε την στιγμή της εγγραφής σας είναι εκατό(100), εκτός και αν έχουν ήδη αρχίσει οι εμφανίσεις καλικαντζάρων και ξωτικών, οπότε τότε παίρνετε όσους έχει ο εγγεγραμμένος που έχει τους λιγότερους βαθμούς εκείνη τη στιγμή της εγγραφής σας.

Τους βαθμούς της τύχης σας τους βλέπετε στο τραπέζι σας όταν περνάτε με το mouse πάνω από το όνομά σας. Με τον ίδιο τρόπο βλέπετε και τους βαθμούς της τύχης των άλλων ονομάτων που είναι στο ίδιο τραπέζι με εσάς.

Τα ΣΗΜΑΔΙΑ και οι συμβολισμοί τους


"Στα παλιά τα χρόνια" στην παραδοσιακή βασιλόπιτα σε κάποιες περιοχές της Ελλάδας, εκτός από το νόμισμα που συμβόλιζε τον τυχερό του χρόνου, τοποθετούσαν και ΣΗΜΑΔΙΑ τα οποία είχαν κάποιο συμβολισμό. Το καλάμι-κλαδάκι πχ συμβόλιζε τον γραμματιζούμενο (τον καλαμαρά), δηλαδή αυτός που το έβρισκε στο κομμάτι του θα ήταν το νέο έτος καλός στα γράμματα.

Ανατρέχοντας στη λαογραφία μας και στα έθιμα του Ελληνισμού βλέπουμε ότι, η περισσότερο συνηθισμένη πατροπαράδοτη ελληνική πρωτοχρονιάτικη πίτα ήταν η αλμυρή, πολύφυλλη και με κύριο στοιχείο γέμισης το κρέας.

Ετσι, για παράδειγμα, η ηπειρώτικη και η θρακιώτικη παράδοση απαιτούσαν βασιλόπιτα με κοτόπουλο, ή με χοντροκομμένο αρνίσιο κιμά. Και εκτός από το νόμισμα, ανάλογα με το επάγγελμα των μελών της οικογένειας, τοποθετούσαν σαν “σημάδια”, μικρό ξυλάκι, μικρό κουκουνάρι, φύλλο πουρνάρι, καλάμι-κλαδάκι άχυρο, σταυρουδάκι κλπ.

Στη Δυτική Μακεδονία και στη Θράκη, όταν έρχονταν ο καιρός , να μοιράσει ο πατέρας της μεγάλης πατριαρχικής οικογένειας το βιός του στους γιους, άφηνε στη χάρη του Αι-Βασίλη να κρίνει το τι έπρεπε να πάρει ο καθείς.
Ετσι στη μεγάλη βασιλόπιτα τα “σημάδια” δεν έμπαιναν για ευχή, αλλά για “ τάξιμο”. Και τα κομμάτια της τα ονόμαζαν “φιλιά”. Σ΄ όποιου γιου το “φιλί” έπεφτε το νόμισμα, θα έπαιρνε το σπίτι. Σ΄ όποιου το φασόλι, το ποτιστικό χωράφι. Το στάρι ,το ξηρικό χωράφι. Η κληματόβεργα, το αμπέλι. Το άχερο τα ζωντανά κ.λ.π.
Goblins and Fairies
*
Αυξήστε την τύχη σας
Καλικάντζαροι και Ξωτικά έρχονται στο τραπέζι σας σε άτακτα χρονικά διαστήματα.
Οι Καλικάντζαροι κλέβουν βαθμούς!!

Οταν εμφανισθεί στο τραπέζι σας Καλικάντζαρος, τότε κλέβει τους μισούς βαθμούς της τύχης σας. Για να τους πάρετε πίσω πρέπει(πριν φύγει) να κρεμάσετε ένα κόσκινο. Δηλαδή κλικ στο όνομά του και μετά κλικ στο κόσκινο.

Αυξήστε τους βαθμούς της τύχης σας για το φλουρί!
Αρχικοί βαθμοί τύχης 100*


Αν σας ενδιαφέρει να αυξηθεί ή να μην ελαττωθεί η τύχη σας (οι βαθμοί σας), τότε θα πρέπει να επισκέπτεστε συχνά το τραπέζι σας,[ΕΙΣΟΔΟΣ] και να ελέγχετε αν υπάρχει Καλικάντζαρος ή Ξωτικό.
Μηδέν οι βαθμοί της τύχης σας δεν γίνονται ποτέ. Το ελάχιστο είναι ένας βαθμός.

* Οι βαθμοί σας τη στιγμή της εγγραφής σας είναι εκατό(100) εκτός και αν έχουν ήδη αρχίσει οι εμφανίσεις καλικαντζάρων και ξωτικών οπότε, τότε ξεκινάτε με όσους βαθμούς έχει ο χρήστης που έχει τους λιγότερους από όλους τους εγγεγραμμένους.

Οσο περισσότεροι είναι οι βαθμοί σας, τόσο περισσότερες πιθανότητες έχετε να τύχετε Φλουρί.
Οι Καλικάντζαροι και τα Ξωτικά έρχονται και φεύγουν σε άτακτα χρονικά διαστήματα.

Τα Ξωτικά προσθέτουν βαθμούς!!

Όταν εμφανισθεί Ξωτικό δεν αφαιρεί βαθμούς. Αν όμως προλάβετε πριν φύγει και της πάρετε το πέπλο, τότε σας διπλασιάζει τους βαθμούς σας. Δηλαδή κλικ στο όνομά της και μετά κλικ στο πέπλο της.

13.11.2014
Διαβάστηκε: 1378 φορές

[ Back | Home | Top ]
Copyright multimedia-diaktinismos© 2001. All Rights Reserved.
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του vasilopita.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ- ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ-PRIVACY POLICY

Αναπαραγωγή Σελίδας: 0.099 δευ. και 10 Inquiries to a database for 0.004 δευ.