Google διαφημίσεις

μαθητική e-βασιλόπιτα 9-2-2014

Η μαθητική e-βασιλόπιτα προτείνει:
τον παλιό μας υπολογιστή να τον χαρίσουμε σε μαθητή (τηλ. 25310-31114)

e-Βασιλόπιτα 2014 για μαθητές-μαθήτριες των ΓΥΜΝΑΣΙΩΝ, ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ και ΛΥΚΕΙΩΝ του Ν. ΡΟΔΟΠΗΣ
Πρόσκληση

Προσκαλούμε κάθε μαθητή-μαθήτρια ΓΥΜΝΑΣΙΩΝ, ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ και ΛΥΚΕΙΩΝ του Ν. ΡΟΔΟΠΗΣ να κάνει την εγγραφή του δωρεάν, στην κοπή της μαθητικής διαδικτυακής e-βασιλόπιτας του 2014. Κοπή 9-2-2014 14:00.

Σκοπός της εκδήλωσης είναι, η ενίσχυση του ταμείου των Γυμνασίων-Λυκείων, η επαφή των μαθητών με τα Χριστουγεννιάτικα-Πρωτοχρονιάτικα έθιμα και τις λαϊκές παραδόσεις, και κυρίως, να συγκεντρωθούν παλιοί υπολογιστές που δεν χρησιμοποιούνται για να δοθούν σε μαθητές-μαθήτριες που δεν έχουν. (η συγκέντρωση παλιων υπολογιστων θα γίνεται στο Διακτινισμό μέχρι τις 9 Φεβρουαρίου 2014 τηλ 25310-31114)
(Κοπή στην www.vasilopita.gr/schools-rodopi/ στις 9-2-2013 14:30μμ )

Βρείτε μας στο facebook


Λίστα εγγεγραμμένων μαθητών στην e-βασιλόπιτα, [ κλικ ΕΔΩ]


Για τα μέλη των 15μελών ή των 5μελών των τμημάτων
Γυμνασίων-Λυκείων του Ν. Ροδόπης.

ΚΛΙΚ εδώ για να κατεβάσετε (DOWNLOAD) τη ΦΟΡΜΑ ΧΟΡΗΓΩΝ -ΔΩΡΟΘΕΤΩΝ

1) ΕΚΤΥΠΩΣΤΕ τις δύο σελίδες του εγγράφου sponsors_schools_rodopi
συμπληρώστε την πρώτη σελίδα και τη δεύτερη σελίδα βοηθήστε να τη συμπληρωσουν οι υποψήφιες επιχειρήσεις-δωροθετες
2) ΕΚΤΥΠΩΣΤΕ και την ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ για τους μαθητές και τοιχοκολήστε τη σε διάφορα μέρη που συχνάζουν.
Είσαι μαθητής, μαθήτρια;
Κάνε τώρα την εγγραφή σoυ με ένα κλικ!facebook users registraton

Αν έχετε λογαριασμό στο facebook, τότε μπορείτε να κάνετε την εγγραφή σας (ή να ψάξετε το κομμάτι σας) με ένα μόνο ΚΛΙΚ [ ΕΔΩ] ή στην αριστερή εικόνα.

αν ΔΕΝ έχετε λογαριασμό στο facebook τότε μπορείτε να κάνετε την εγγραφή σας κάνοντας ΚΛΙΚ [ ΕΔΩ] και συμπληρώνοντας τη σχετική φόρμα.
(Σημείωση: τυχόν διπλοεγγραφές θα διαγραφούν ή θα ακυρωθεί το δώρο-φλουρί τους αν τύχουν κάτι - Επίσης θα ακυρωθεί το δώρο-φλουρί για κάθε μη μαθητή που θα εγγραφεί ).Σκοπός της εκδήλωσης είναι να συγκεντρωθούν παλιοί υπολογιστές που δεν χρησιμοποιούνται και να δοθούν σε μαθητές-μαθήτριες που δεν έχουν.
Καταφέραμε τα προηγούμενα δύο χρόνια και μοιράσαμε 8 Υπολογιστές σε μαθητές του 1ου, 2ου, 3ου και 4ου Γυμνασίου Κομοτηνής σε συνεργασία με τους Διευθυντές τους, τους καθηγητές Πληροφορικής και τους προέδρους Συλλόγων γονέων και κηδεμόνων.
Ενας άλλος παράλληλος σκοπός της εκδήλωσης είναι να συγκεντρωθούν χρήματα για το ταμείο των μαθητών για κάποια φιλανθρωπική ενέργεια ή για την εκδρομή τους.


Οι Καλικάντζαροι και η τύχη σας
Ελάτε να γνωρίσουμε τις λαϊκές μας παραδόσεις!
Η τύχη σας για το φλουρί και τα δώρα, εξαρτάται από τους ΚΑΛΙΚΑΝΤΖΑΡΟΥΣ και τα ΞΩΤΙΚΑ-ΝΕΡΑΪΔΕΣ οι οποίοι εμφανίζονται στα τραπέζια σας(ομάδες 20 ατόμων), από την ημέρα των Χριστουγέννων μέχρι την ημέρα της κοπής. Συνήθως έρχονται και φεύγουν σε άτακτα χρονικά διαστήματα και κλεβουν τους βαθμούς της τύχης σας . Για ΟΔΗΓΙΕΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ.


...για να αυξήσετε την τύχη σας, αν δείτε στο τραπέζι σας Καλικάντζαρο κρεμάστε ένα κόσκινο!, αν δείτε Νεράιδα-Ξωτικό πάρτε της το πέπλο!!!

Δείτε τη ΛΙΣΤΑ ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΩΝ, ΚΛΙΚ [ ΕΔΩ]

educ
Η Σχολή Πληροφορικής DIAKTINISMOS προσφέρει σε κάθε Γυμνάσιο της Κομοτηνής, δώρο έναν μεταχειρισμένο Ηλεκτρονικό Υπολογιστή (με WINDOWS XP και OFFICE XP) για ένα μαθητή που δεν έχει.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
δωροθέτες,
ΦΛΟΥΡΙΑ
ΔΩΡΑ
εκδρομή-help
Η ΚΟΠΗ θα γίνει α) από εκπροσώπους 15μελών, ή 5μελών β) από επιχείρηση ΧΟΡΗΓΟ
από το PC τους ή από το smartphone τους.
Το αίνιγμα

Γλωσσοδέτης

Δημοτικό τραγούδι
05.02.2012
Διαβάστηκε: 3027 φορές

[ Back | Home | Top ]
Copyright multimedia-diaktinismos© 2001. All Rights Reserved.
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του vasilopita.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ- ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ-PRIVACY POLICY

Αναπαραγωγή Σελίδας: 0.049 δευ. και 10 Inquiries to a database for 0.005 δευ.