Google διαφημίσεις
ΛΥΚΕΙΑ
e-βασιλόπιτα (DEMO) για μαθητές-μαθήτριες του ΛΥΚΕΙΟΥ-ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ..(ΠΟΛΗ)

Εχετε Εκπαιδευτήριο;
www.vasilopita.gr/gy-ly

Δώστε την ευκαιρία φέτος στα 5μελή των τμημάτων των Γυμνασίων ή Λυκείων της περιοχής σας, να κόψουν στο διαδίκτυο (στο facebook), την 1η τους virtual e-βασιλόπιτα για να συγκεντρώσουν χρήματα για το ταμείο τους και για να γνωρίσουν οι μαθητές έθιμα και λαϊκές παραδόσεις των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Εσείς το μόνο που θα έχετε να κάνετε είναι, α) να ορίσετε μια Δωροεπιταγή για το ΦΛΟΥΡΙ και β) να τους ενημερώσετε ότι τους κάνετε δώρο την ξεχωριστή αυτή ολοκληρωμένη εκδήλωση.
Οι μαθητές το μόνο που θα έχουν να κάνουν είναι να βρουν Επιχειρήσεις-Χορηγούς για τα διαφημιστικά BANNER και να εισπράξουν τα χρήματα, όλα τα υπόλοιπα γίνονται από εμάς ή αυτόματα.

Μια εφαρμογή για τους τοίχους! του profile του μαθητόκοσμου της περιοχής σας. Εχετε τη δυνατότητα να προσφέρετε ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ αυτή την ιστοσελίδα-εκδήλωση (με κόστος 160*€/Σχολείο *+ΦΠΑ23%) στους μαθητές ενός ή περισσοτέρων Γυμνασίων-Λυκείων της πόλης σας.
Δηλώστε το ενδιαφέρον σας συμπληρώνοντας τη σχετική φόρμα ή στείλτε μας e-mail στο [email protected] και θα επικοινωνήσουμε εμείς μαζί σας. Πληροφορίες και Τηλεφωνικά στο 25310-31114 ή στο 6944-524280 Ζ. Κυριακάκης DIAKTINISMOS.Η εφαρμογή περιλαμβάνει (δείτε στη σελίδα τους αντίστοιχους αριθμούς)
1. ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ για τους μαθητές με το Λογότυπό σας, 2. Εγγραφή μαθητών μέσω facebook με ένα κλικ.
3.Εγγραφή για μη χρήστες του facebook, 4. Ειδική Σελίδα της εκδήλωσης στο facebook
5. ΕΚΤΥΠΩΣΗ(download) ΦΟΡΜΑΣ για υποψήφιους ΧΟΡΗΓΟΥΣ τους, 6. Δωροθέτες- ΔΩΡΑ- ΦΛΟΥΡΙΑ
7. ΚΑΛΙΚΑΝΤΖΑΡΟΙ και ΞΩΤΙΚΑ-ΝΕΡΑΪΔΕΣ, 8. Ποιοι κόβουν την e-βασιλόπιτα
9. Είσοδος στην κοπή από τη ΛΙΣΤΑ ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΩΝ, 10. Θέσεις-BANNER ΧΟΡΗΓΩΝ από τις οποίες θα μαζέψουν χρήματα οι μαθητές.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για να δείτε τη σελίδα αυτή χωρίς τις επεξηγήσεις ( ή ΚΛΙΚ ΕΔΩ για ΔΕΙΤΕ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΝΟΣ ΛΥΚΕΙΟΥ).

μαθητική web-facebook διαδικτυακή e-βασιλόπιτα 2012

...καλούμε τις τοπικές επιχειρήσεις, καταστήματα να προβάλλουν τα προϊόντα-υπηρεσίες τους, στην ξεχωριστή αυτή (facebook) εκδήλωση . ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ

Για τα μέλη των 5μελών των τμημάτων
και για όσους μπορούν να βοηθήσουν στην εύρεση Χορηγών
ΕΚΤΥΠΩΣΤΕ
1) τη ΦΟΡΜΑ
και βοηθήστε να τη συμπληρωσουν οι υποψήφιες επιχειρήσεις-δωροθετες και
2) Την ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ για τους μαθητές και τοιχοκολήστε τη σε διάφορα μέρη που συχνάζουν.


κοπή 26-1-2012

e-βασιλόπιτα για μαθητές-μαθήτριες
του ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ-ΛΥΚΕΙΟΥ ..(Πόλη)

(με στόχο να μαζευτούν χρήματα για το ταμείο τους)

DEMO μαθητική e-Βασιλόπιτα 2012


Προσκαλούμε κάθε μαθητή-μαθήτρια του ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ-ΛΥΚΕΙΟΥ ..(Πόλη) να κάνει την εγγραφή του δωρεάν, στην κοπή της διαδικτυακής e-βασιλόπιτας, που έχει σκοπό την ενίσχυση του ταμείου του Λυκείου. (Κοπή στην www.vasilopita.gr/gy-ly στις ... και ώρα .... ή από εκπρόπσωπο του 15μελούς ή από τους χορηγούς.)facebook users registraton

Αν έχετε λογαριασμό στο facebook, τότε μπορείτε να κάνετε την εγγραφή σας με ένα μόνο ΚΛΙΚ [ ΕΔΩ] ή στην αριστερή εικόνα.
Μπορείτε να κάνετε την εγγραφή σας και χωρίς να έχετε λογαριασμό στο facebook κάνοντας ΚΛΙΚ [ ΕΔΩ ] και συμπληρώνοντας τη σχετική φόρμα.
(Σημείωση: τυχόν διπλοεγγραφές θα διαγραφούν).Βρείτε μας στο facebook
Ελάτε να γνωρίσουμε τις λαϊκές μας παραδόσεις!
Η τύχη σας για το φλουρί και τα δώρα, εξαρτάται από τους ΚΑΛΙΚΑΝΤΖΑΡΟΥΣ και τα ΞΩΤΙΚΑ-ΝΕΡΑΪΔΕΣ οι οποίοι εμφανίζονται στα τραπέζια σας(ομάδες 20 ατόμων), από την ημέρα των Χριστουγέννων μέχρι την ημέρα της κοπής. Συνήθως έρχονται και φεύγουν σε άτακτα χρονικά διαστήματα και κλεβουν τους βαθμούς της τύχης σας . Για ΟΔΗΓΙΕΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ.


...για να αυξήσετε την τύχη σας, αν δείτε στο τραπέζι σας Καλικάντζαρο κρεμάστε ένα κόσκινο!, αν δείτε Νεράιδα-Ξωτικό πάρτε της το πέπλο!!!Είσοδος στην κοπή από τη ΛΙΣΤΑ ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΩΝ, κλικ [ ΕΔΩ ]ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
δωροθέτες,
ΦΛΟΥΡΙΑ
ΔΩΡΑ


εκδρομή-help


Η ΚΟΠΗ θα γίνει α) από εκπρόσωπο του 15μελούς, β) από τον ΧΟΡΗΓΟ και ίσως γ) από τον καθηγητή τους στο μάθημα της Πληροφορικής.
από το PC τους ή από το smartphone τους.24.10.2011
Διαβάστηκε: 2039 φορές

[ Back | Home | Top ]
Copyright multimedia-diaktinismos© 2001. All Rights Reserved.
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του vasilopita.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ- ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ-PRIVACY POLICY

Αναπαραγωγή Σελίδας: 0.048 δευ. και 10 Inquiries to a database for 0.005 δευ.