Google διαφημίσεις


22.02.2011
Διαβάστηκε: 1605 φορές

**

 Αντώνης Σαμαράς Μήνυμα του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας και Αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης κ. Αντώνη Σαμαρά

Φίλες και φίλοι,

Θέλω να σας ευχηθώ να έχουμε μια καλή χρονιά, με υγεία, αγάπη, πρόοδο και πάνω από όλα ελπίδα.
Η ελπίδα είναι η λέξη κλειδί για εμάς. Έγινε σύνθημά μας γιατί ακριβώς αυτήν πρέπει να διατηρήσουμε ισχυρή μέσα μας για να αντεπεξέλθουμε στη δύσκολη συγκυρία που βρίσκεται η πατρίδα μας.
Γνωρίζω ότι εσείς πολλές φορές αισθάνεστε ξεχασμένοι από τη μητρόπολη, και είναι αλήθεια ότι η Ελλάδα έχει πληγώσει πολλές φορές τους ανθρώπους της. Όμως θέλω να γνωρίζετε ότι εσείς, η Ελληνική Ομογένεια, είστε τα παραδείγματα για εμάς. Εσάς επικαλούμαστε ως τρανταχτά παραδείγματα του τί μπορεί να κάνει ο Έλληνας αν λειτουργήσει σε ένα πλαίσιο που επιτρέπει τη δημιουργία, την πρόοδο, την έρευνα, την επιχειρηματικότητα.

Προσπαθούμε να δημιουργήσουμε μια Ελλάδα πολύ διαφορετική από την εικόνα που σήμερα εκπέμπει. Μια Ελλάδα όπου οι πολίτες της θα ευημερούν, όπου οι νέοι θα μπορούν να δημιουργήσουν, να κάνουν οικογένεια, να πετύχουν και δεν θα αναγκάζονται να φεύγουν μετανάστες, αποκλεισμένοι από την αναξιοκρατία και την έλλειψη ευκαιριών. Μια Ελλάδα που δεν φοβάται να αναλάβει πρωτοβουλίες, να προασπιστεί τα κυριαρχικά της δικαιώματα, που θα διεκδικεί αυτό που της αναλογεί, που θα γίνεται σεβαστή από φίλους και αντιπάλους.

Σε αυτή τη νέα πορεία που χαράζουμε για την Ελλάδα εσείς δεν θα αποτελείτε απλώς τη χρυσή εφεδρεία στην οποία προστρέχουμε όταν υπάρχει δυσκολία. Θέλουμε να είστε οι πρωτοπόροι αυτής της Ελλάδας, η προμετωπίδα της, οι οικουμενικοί πρέσβεις της.

Μαζί θα ξαναστήσουμε την Ελλάδα στα πόδια της.
Αυτό δεν είναι καθιερωμένη ευχή.
Είναι υπόσχεση! Το πιο αληθινό που μπορώ να σας δώσω σήμερα…
Μαζί με τις καλύτερες ευχές μου για τον καθένα και την καθεμιά σας προσωπικά.

Με πατριωτικούς χαιρετισμούς
Αντώνης Κ. Σαμαράς Σκανδαλάκης Μήνυμα του Γραμματέα Αποδήμου Ελληνισμού ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Αγαπητές Συμπατριώτισσες, Αγαπητοί Συμπατριώτες

Εύχομαι η καινούργια χρονιά να είναι γεμάτη υγεία, αγάπη και προκοπή. Γνωρίζετε την βιωματική μου σχέση με τον απόδημο Ελληνισμό και την αταλάντευτη πίστη μου στις αναξιοποίητες δυνατότητες του.

Τούτη την ώρα που η πατρίδα μας περνά δύσκολες στιγμές, πρέπει να ξαναβρούμε το χαμόγελο της και να διατηρήσουμε ισχυρή την ελπίδα μέσα μας. Στόχος μας, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Αντώνης Σαμαράς στο πρωτοχρονιάτικο μήνυμα του, είναι:

Να στρέψουμε τα μάτια στον Απόδημο, τη μεγάλη εφεδρεία του Ελληνισμού, για να πάρουμε δύναμη.¨ Μια υπόσχεση σας δίνω, ότι θα αγωνιστούμε με όλες μας τις δυνάμεις για να γίνει ο Οικουμενικός Ελληνισμός η προωθητική δύναμη ανατροπής του σημερινού γκρίζου στην πατρίδα μας, Μαζί κάνουμε το επόμενο μεγάλο βήμα, βήμα ελπίδας και νίκης, για την Ελλάδα και τους απανταχού Έλληνες.

Χρόνια Πολλά, Καλή Χρονιά

Τάκης Σκανδαλάκης
Γραμματέας Αποδήμου Ελληνισμού,
Καθηγητής Ιατρικής
π. Υφ. Εξωτερικών

[ Back | Home | Top ]
Copyright multimedia-diaktinismos© 2001. All Rights Reserved.
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του vasilopita.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ- ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ-PRIVACY POLICY

Αναπαραγωγή Σελίδας: 0.034 δευ. και 10 Inquiries to a database for 0.012 δευ.