Google διαφημίσεις

Οδηγίες για επιχειρήσεις, για τα 1000 φιλανθρωπικά φλουριά ή Εταιρικές e-βασιλόπιτες

(ΚΛΙΚ ΕΔΩ για να κατεβάσετε το έγγγραφο word με τις αναλυτικές πληροφορίες και τη ΦΟΡΜΑ δήλωσης ενδιαφέροντος σε μορφή .zip)

Από φέτος δίνεται η δυνατότητα σε κάθε επιχείρηση, οργανισμό, ιδιώτη να δεσμεύσει ένα από τα 1000 φιλανθρωπικά φλουριά (1ΦΦΦ) της ιστοσελίδας www.vasilopita.gr/kalichronia ή για να το προσφέρουν στην e-βασιλόπιτα του απανταχού Ελληνισμού και φιλελλήνων, ή για την δική τους εταιρική e-βασιλόπιτα (www.vasilopita.gr/company ) την οποία θα δημιουργήσουμε για τους πελάτες τους, θαυμαστές τους στο facebook, είτε στη σελίδα τους στο facebook, είτε στην ιστοσελίδα τους.
Το 20% του κόστους θα καταβληθεί εξ' ίσου στους δύο Φορείς της αντίστοιχης στήλης και γραμμής στην οποία θα βρίσκεται το φλουρί που θα επιλέξει η επιχείρηση.
Οι Φορείς θα είναι Φιλανθρωπικοί Οργανισμοί-Σύλλογοι-Ιδρύματα (ΜΚΟ), έδρες Ελληνικών σπουδών σε Πανεπιστήμια του εξωτερικού

Η εταιρική e-βασιλόπιτα, οι Καλικάντζαροι και η εταιρική e-αυγομαχία με τα Πασχαλινά αυγά

Λαϊκά δρώμενα και παραδόσεις στην ιστοσελίδα σας, ως μέσο επαφής σας με παλιούς και νέους πελάτες σας, σε όλη την Ελλάδα σε όλο τον κόσμο, από τον Οκτώβριο μέχρι και το Μάϊο

Ι) το Δεκέμβριο στείλτε τους την ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ στην διαδικτυακή εταιρική σας e-βασιλόπιτα που θα κόψετε την πρωτοχρονιά* του 2012! στην ιστοσελίδα σας.
Ενημερώστε τους από σήμερα, προβάλοντάς το στην ιστοσελίδα σας με τον αστερόσταυρο (δείτε πιο κάτω), ότι ένα από τα 1000 φλουριά είναι της e-βασιλόπιτας της δικής σας επιχείρησης, για να το κερδίσουν αυτοί. και
ΙΙ) τον Φεβρουάριο στείλτε τους την ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ στην διαδικτυακή εταιρική σας e-αυγομαχία που θα γίνει το Πάσχα* του 2011 στην ιστοσελίδα σας.

Το κόστος για κάθε επιχείρηση εξαρτάται από τη θέση στην οποία βρίσκεται η εταιρική e-βασιλόπιτα (το φλουρί) που θα επιλέξει και υπολογίζεται από τον τύπο (41-στήλη)Χ30+(26-γραμμή)Χ30 (Ελάχιστο κόστος χορηγίας 600 ΕΥΡΩ)
Εξαιρούνται οι θέσεις της τελευταίας στήλης.

Αναλυτικό ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ

Αν πχ μια Επιχείρηση-Χορηγός επιλέξει το φλουρί που βρίσκεται (στον κόκκινο κύκλο) στην 12 στήλη και 16 γραμμή τότε, το κόστος της εταιρικής διαδικτυακής e-βασιλόπιτας που θα δημιουργήσουμε για τους πελάτες του είναι:
(41-12)Χ30+(26-16)Χ30=29Χ30+10Χ30=870+300=1170 € (+23%ΦΠΑ).
Από αυτό το ποσό, το 20% θα δοθεί ως χορηγία στους δύο φιλανθρωπικούς Φορείς που θα βρίσκονται στον αριθμό 16 και στον αριθμό 12. Ελάχιστο κόστος e-βασιλόπιτας 600€.


Για το Πάσχα παρομοίως θα λειτουργήσει και η ιστοσελίδα με τα 1000 φιλανθρωπικά Πασχαλινά αυγά, στην www.tsougresma.gr/chroniapolla

Κάθε επιχείρηση που συμμετέχει στην ιστοσελίδα με τα 1ΦΦΦ έχει το δικαίωμα χρήσης του λογότυπου της εκδήλωσης δηλαδή τον Αστερόσταυρο© (εικόνα αριστερά) σε κάθε έντυπο και ηλεκτρονικό μέσο προβολής της.

Η διαδικτυακή κοπή μιας εταιρικής e-βασιλόπιτας γίνεται με απλά λόγια ως εξής: ΚΛΙΚ εδώ για να δείτε τις σχετικές εικόνες
Μια (εικονική) βασιλόπιτα κόβεται από την επιχείρηση-Οικοδεσπότη στην οθόνη ενός υπολογιστή και τα κομμάτια μοιράζονται μέσω internet στους εγγεγραμμένους-καλεσμένους πελάτες της.
Αυτοί όταν πάρουν το κομμάτι τους κάνουν κλικ επάνω του αυτό γυρίζει ανάποδα και έτσι βλέπουν αν έτυχαν το φλουρί ή κάποι άλλο σημάδι..... Κάθιζαν όλοι γύρω από το τραπέζι κι ο νοικοκύρης έκοβε την πίτα σε κομμάτια.
«Το πρώτο ήτανε του νοικοκυριού, το δεύτερο του Αϊ-Βασίλη, το τρίτο της νοικοκυράς, το τέταρτο της δουλειάς, τα υπόλοιπα των μελών της οικογένειας, ένα για τους φτωχούς και ένα για τους ξένους
(Εθιμα ΑΝ. ΘΡΑΚΗ,ΒΙΘΥΝΙΑ-ΠΡΟΠΟΝΤΙΔΑ)

"..ένα για τους φτωχούς και ένα για τους ξένους." (αλτρουϊσμός και εξωστρέφεια)
..πόση επίκαιρη! σοφία περιέχουν τα έθιμά μας και οι λαϊκές μας παραδόσεις.

e-βααιλόπιτα © Copyright ΔΙΑΚΤΙΝΙΣΜΟΣ 2001

* Την ημερομηνία και ώρα την ορίζει η επιχείρηση-οικοδεσπότης.[ Back | Home | Top ]
Copyright multimedia-diaktinismos© 2001. All Rights Reserved.
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του vasilopita.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ- ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ-PRIVACY POLICY

Αναπαραγωγή Σελίδας: 0.056 δευ. και 10 Inquiries to a database for 0.005 δευ.