Google διαφημίσεις

ΟΔΗΓΙΕΣ για υποψήφιους για χορηγία φιλανθρωπικούς φορείς το 2012

φέτος το 2011 η εφαρμογή είναι πιλοτική-beta

(ΚΛΙΚ ΕΔΩ για να κατεβάσετε το έγγραφο word με τις αναλυτικές πληροφορίες και τη ΦΟΡΜΑ δήλωσης ενδιαφέροντος σε μορφή .zip)


Στον πίνακα με τα 1000 φλουριά(εταιρικές e-βασιλόπιτες), σε κάθε αριθμό της πρώτης γραμμής και της πρώτης στήλης θα αντιστοιχεί ένας φιλανθρωπικός Φορέας (δηλαδή Φιλανθρωπικοί Οργανισμοί-Σύλλογοι-Ιδρύματα, ΜΚΟ, έδρες Ελληνικών σπουδών σε Πανεπιστήμια του Εξωτερικού κλπ) Δείτε την εικόνα δεξιά.

ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ

Κάθε Φορέας που θα βρίσκεται στην πρώτη στήλη (Αριθμοί 1-25) θα λάβει ως χορηγία το 10% του ποσού που θα καταβάλλουν οι επιχειρήσεις όλης της γραμμής του, ενώ αν βρίσκεται στην πρώτη γραμμή (Αριθμοί 1-40) θα λάβει ως χορηγία το 10% του ποσού που θα καταβάλλουν οι επιχειρήσεις όλης της στήλης του.

Το ποσό που αντιστοιχεί σε κάθε αριθμό, φαίνεται στην www.vasilopita.gr/kalichronia περνώντας με το mouse πάνω από τον αριθμό, (max 5.507 ΕΥΡΩ) και εξαρτάται από τη θέση του, πχ το ποσό της χορηγίας που θα λάβει ο φορέας που θα βρίσκεται στην πρώτη στήλη στον αριθμό 16 θα είναι 3795 ΕΥΡΩ ενώ ο φορέας που θα βρίσκεται στην πρώτη γραμμή στο 12 θα είναι 3150 ΕΥΡΩ.
Τα ποσά αυτά ισχύουν με την προϋπόθεση ότι θα υπάρξουν Επιχειρήσεις για όλα τα φλουριά(τις εταιρικές δηλαδή e-βασιλόπιτες) της γραμμής 16 και για όλα τα φλουριά της στήλης 12. Αν καλυφθεί μέρος των φλουριών τότε και το ποσό της χορηγίας θα είναι αντίστοιχο.

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ-ΟΙΚΟΔΕΣΠΟΤΕΣ

Τα φλουριά αντιπροσωπεύουν εταιρικές e-βασιλόπιτες. Αν πχ μια Επιχείρηση επιλέξει την e-βασιλόπιτα (το φλουρί) που βρίσκεται στον κόκκινο κύκλο στην 12 στήλη και 16 γραμμή τότε, το κόστος της εταιρικής διαδικτυακής e-βασιλόπιτας που θα δημιουργήσουμε για μέχρι 3000 πελάτες και φίλους της επιχείρησης αυτής, φαίνεται περνώντας με το mouse πάνω από το φλουρι και είναι συνάρτηση της θέσης του. Από αυτό το ποσό, το 20% θα καταβληθεί ως χορηγία εξ' ίσου στους δύο φιλανθρωπικούς Φορείς που θα βρίσκονται στον αριθμό 16 και στον αριθμό 12.

Οι φιλανθρωπικοί Οργανισμοί-Ιδρύματα που θα καταλάβουν τις 40 θέσεις της πρώτης γραμμής και τις 25 θέσεις της πρώτης στήλης θα επιλεγούν-προταθούν από τις επιχειρήσεις, από την σχετική αλφαβητική ΛΙΣΤΑ που θα αναρτήσουμε στην ιστοσελίδα τον Οκτώβριο, ή από δική τους άλλη επιλογή.
Κάθε επιχείρηση, αν είναι ο πρώτη μιας γραμμής ή μιας στήλης, έχει το δικαίωμα να επιλέξει και και ποιό φιλανθρωπικό ίδρυμα-σύλλογος θα καταλάβει την αντίστοιχη στήλη ή γραμμή της θέσης στην οποία βρίσκεται το φλουρί που επέλεξε.

Αν σας ενδιαφέρει και εσάς να είστε καταχωρημένοι στη λίστα των υποψηφίων προτεινόμενων φιλανθρωπικών ιδρυμάτων-συλλόγων, παρακαλούμε συμπληρώστε τη σχετική φόρμα(ΚΛΙΚ ΕΔΩ για download) και στείλτε τη με fax στο 25310-31114 η με e-mail στο [email protected].

Η μόνη υποχρέωσή σας θα είναι,
α) Να μας προσκομίσετε ότι έγγραφο-δικαιολογητικό σας ζητηθεί σχετικό με την μορφή, ιδιότητα, σκοπούς κλπ του φορέα σας.
β) να ενημερώσετε τους ήδη χορηγούς-δωρητές σας ότι είστε στη ΛΙΣΤΑ και ότι, αν συμμετάσχουν με εταιρική e-βασιλόπιτα στα 1ΦΦΦ να προτιμήσουν-προτείνουν εσάς στη σχετική φόρμα που θα συμπληρώσουν.
και γ) Να καταχωρήσετε όλα τα link των χορηγών σας στην ιστοσελίδα σας.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας στο 25310-31114 ή στο [email protected]
Για το Πάσχα του 2011 παρομοίως θα λειτουργήσει και η ιστοσελίδα με τα 1000 φιλανθρωπικά Πασχαλινά αυγά,
στην www.tsougresma.gr/chroniapolla


*Η διαδικτυακή κοπή μιας εταιρικής e-βασιλόπιτας γίνεται με απλά λόγια ως εξής: ( ΚΛΙΚ εδώ για να δείτε τις σχετικές εικόνες)
Μια ζωγραφιστή βασιλόπιτα κόβεται από τους Οικοδεσπότες στην οθόνη ενός υπολογιστή σε κομμάτια τα οποία μοιράζονται μέσω internet στους εγγεγραμμένους-καλεσμένους, αυτοί κάνουν κλικ στο κομμάτι τους αυτό γυρίζει ανάποδα και έτσι βλέπουν άν έτυχαν το φλουρί ή κάποι άλλο σημάδι.


e-βααιλόπιτα © Copyright ΔΙΑΚΤΙΝΙΣΜΟΣ 2001 multimedia DIAKTINISMOS


25.05.2010
Διαβάστηκε: 1727 φορές

[ Back | Home | Top ]
Copyright multimedia-diaktinismos© 2001. All Rights Reserved.
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του vasilopita.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ- ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ-PRIVACY POLICY

Αναπαραγωγή Σελίδας: 0.055 δευ. και 10 Inquiries to a database for 0.003 δευ.