Google διαφημίσεις

ΚΑΛΙΚΑΝΤΖΑΡΟΙ και ΞΩΤΙΚΑ (Goblins and Fairies)

ΠΡΟΣΟΧΗ!! στην e-βασιλόπιτα 2011 θα εμφανίζονται στα τραπέζια των εγγεγραμμένων, καλικάντζαροι και ξωτικά(νεράιδες) με σκοπό να μειώσουν(κλεψουν) ή να αυξήσουν αντίστοιχα την τύχη των εγγεγραμμένων για το φλουρί.

WARNING! this year goblins-KALIKANTZAROS and fairies-XOTIKO appear in e-Vasilopita www.vasilopita.gr in order to destroy your luck at FLOURI (Gold coin).


Οι βαθμοί ΤΥΧΗΣ

Κάθε άτομο, αν την εγγραφή του την κάνει πριν τα Χριστούγεννα(πριν δηλαδή εμφανισθούν οι Καλικάντζαροι) παίρνει 100 μονάδες τύχης. Αν την εγγραφή του την κάνει μετά, παίρνει τις μονάδες τύχης που έχει το άτομο με τις λιγότερες!!.
Τους βαθμούς της τύχης σας τους βλέπετε στο τραπέζι σας, περνώντας το ποντίκι πάνω από το όνομά σας (χωρίς κλικ). Με τον ίδιο τρόπο βλέπετε και τους βαθμούς τύχης των υπολοίπων που είναι στο ίδιο τραπέζι με εσάς, περνώντας το ποντίκι σας πάνω από τα ονόματά τους.

WARNING! Goblins-KALIKANTZAROS and fairies-XOTIKO appear in e-Vasilopita www.vasilopita.gr in order to destroy or to dubble your luck at FLOURI (Gold coin). Everybody has 100 points of luck at the begin. Rgistrations after Jan 11 2010 heve 50 points at the begin.

ΠΩΣ ΚΛΕΒΟΥΝ (ΕΠΗΡΕΑΖΟΥΝ) ΤΟΥΣ ΒΑΘΜΟΥΣ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ ΣΑΣ ΟΙ ΚΑΛΙΚΑΝΤΖΑΡΟΙ

Αν στο virtual τραπέζι σας εμφανισθεί καλικάντζαρος, τότε και από εσάς και από τους υπόλοιπους όσους βρίσκονται στο ίδιο τραπέζι, ο καλικάντζαρος αφαιρεί-κλέβει τους μισούς βαθμούς, δηλαδή το 50%.
Για να σας τους επιστρέψει πίσω, πρέπει, (όσο ακόμη βρίσκεται στο τραπέζι σας) να πάτε στην σελίδα του με κλικ στο όνομά του και να πάρετε ένα κόσκινο*. Αν δεν κάνετε τις ανωτέρω ενέργειες, ΠΡΙΝ ΦΥΓΕΙ Ο ΚΑΛΙΚΑΝΤΖΑΡΟΣ, η τύχη σας για το ΦΛΟΥΡΙ θα μειωθεί κατά 50%.
Δηλαδή αν είναι 100, γίνεται 50 και αν εμφανισθούν 2 καλικάντζαροι στο τραπέζι σας τότε αφαιρούνται άλλα 50% δηλαδή η τύχη σας γίνεται 25!!.
Το κατώτατο όριο βαθμών τύχης είναι το 1, ανώτατο δεν υπάρχει.
Οι καλικάντζαροι και τα ξωτικά επισκέπτονται τα τραπέζια κατά άτακτα χρονικά διαστήματα όλο το χρονικό διάστημα από τις 25 Δεκεμβρίου έως και τις 6 Ιανουαρίου (των Φώτων).

if it appears at your virtual table Goblin-Kalikantzaros then you should take a sieve by clicking the name, this action have to do in 24 hours than they appear, otherwise your luck(Points) will be 50% less.

Στην κατωτέρω εικόνα βλέπτε πως είναι η σελίδα των καλικαντζάρων (Web page of Goblins).


ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΕΠΗΡΕΑΖΟΥΝ ΘΕΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΒΑΘΜΟΥΣ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ ΣΑΣ ΤΑ ΞΩΤΙΚΑ

Αν στο τραπέζι σας εμφανισθεί Ξωτικό-νεράιδα τότε, αν (όσο βρίσκεται στο τραπέζι σας) πάτε στην σελίδα της και πάρετε το πέπλο* της, θα σας αυξήσει την τύχη σας κατά 100%, δηλαδή αν ήταν 100, γίνεται 200!!. Αυτό ισχύει μόνο για τα Ξωτικά. Δηλαδή τα Ξωτικά δεν αφαιρούν μέρος της τύχης σας, αλλά σας δίνουν τη δυνατότητα να την διπλασιάσετε.

If it appears at your table fairy-Xotiko then you should take her veil of clicking on the name, to dubble your luck (points) at Flouri.
This action have to do in 24 hours than they appear.

Στην κατωτέρω εικόνα βλέπτε πως είναι η σελίδα των Ξωτικών (web page of Fairy).

..χρειαζόμαστε και τη δική σας συμβολή στην "αναβίωση" ξεχασμένων λαϊκών μας παραδόσεων, στο παγκόσμιο "χωριό" .. στο internet

.. we need your contribution to reviving forgotten Greek folk traditions, through the e-vasilopita in the global "village" .. the internet.
* Σύμφωνα με τις παραδόσεις μας, παλιά στα χωριά για να μην τους πειράζουν οι καλικάντζαροι έπρεπε να κρεμάσουν ένα κόσκινο πίσω από την πόρτα. Αν έμπαινε ένας καλικάντζαρος στο σπίτι (επειδή είναι πολύ βλάκες) άρχιζε να μετράει τις τρύπες στο κόσκινο, μέχρι όμως να τις μετρήσει ξημέρωνε και έτσι έφευγε.
Επίσης αν κάποιος συναντούσε ένα ξωτικό-νεράιδα και κατάφερνε να της πάρει το πέπλο, του έκανε ότι της ζητούσε.

**Η τύχη του κάθε εγγεγραμμένου για το ΦΛΟΥΡΙ, στην κοπή της e-βασιλόπιτας βασίζεται στον κατωτέρω αλγόριθμο.

Ο καθένας σας με την εγγραφή του έχει 100 μονάδες τύχης. Αν πχ οι εγγεγραμμένοι είναι΄πέντε οι Α, Β, Γ, Δ και Ε, προσθέτουμε Α100+Β100+Γ100+Δ100+Ε100=500
Για να βρούμε τον τυχερό ζητάμε ένα τυχαίο αριθμό από το 1 έως το 500. Αν πχ ο τυχαίος αριθμός είναι ο 390 τότε τυχερός είναι ο Δ, διότι από 1 έως 100 είναι του Α, από 101 έως 200 του Β, από 201-300 του Γ, από 301-400 του Δ και από 401-500 του Ε.
Αν η τύχη του Β αυξηθεί κατά 100% και η τύχη του Ε μειωθεί κατά 50% τότε έχουμε Α100+Β200+Γ100+Δ100+Ε50=550 και ζητάμε τυχαίο αριθμό από το 1 έως το 550.
Όπως φαίνεται ο Β έχει περισσότερες πιθανότητες ενώ ο Ε πολύ πολύ λιγότερες.

08.01.2010
Διαβάστηκε: 3795 φορές

[ Back | Home | Top ]
Copyright multimedia-diaktinismos© 2001. All Rights Reserved.
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του vasilopita.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ- ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ-PRIVACY POLICY

Αναπαραγωγή Σελίδας: 0.040 δευ. και 10 Inquiries to a database for 0.014 δευ.