Καλέστε το Δεκέμβριο ή το νέο έτος (Ιανουάριο) τους πελάτες, μαθητές, μέλη, φίλους σας αλλά και τους φίλους τους να κάνουν την εγγραφή τους δωρεάν, στην κοπή της διαδικτυακής σας e-βασιλόπιτας** για να πάρουν το "φιλί*" τους και να ψάξουν για το Φλουρί, την ημέρα της κοπής, στον υπολογιστή τους, στο Tablet τους, ή στο κινητό τους.


*Φιλί στην Ήπειρο λένε το κομμάτι της βασιλόπιτας.
** Η εφαρμογή e-βασιλόπιτα πήρε το 2015 τη 12η θέση (στους επιλαχόντες ανάμεσα σε 200 συμμετοχές) στον Πανελλήνιο διαγωνισμό Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙΝΟΤΟΜΕΙ
Στην www.vasilopita.gr γίνεται κάθε χρόνο η κοπή της e-βασιλόπιτας του απανταχού Ελληνισμού και φιλελλήνων στην οποία σας καλούμε να κάνετε και εσείς την εγγραφή σας (ήδη οι εγγραφές ξεπέρασαν τα 5900 άτομα από όλο σχεδόν τον κόσμο)
 
Κάντε τώρα την παραγγελία σας με 190,00 € προκαταβολή
 
 
 
γιατί μια διαδικτυακή e-βασιλόπιτα
Στο facebook, όπως γνωρίζετε, για κάθε φίλο σας που κάνει την εγγραφή του στην e-βασιλόπιτά σας, ενημερώνονται ΑΥΤΟΜΑΤΑ και οι φίλοι του, έτσι δημιουργείται μια δυναμική ΑΛΥΣΙΔΑ προβολής σας πάνω σε ένα όμορφο έθιμο.

Μαζί με τις ευχές σας για το νέο έτος, στα e-mail που στέλνετε, στις δημοσιεύσεις στο χρονολόγιό σας στο facebook, , ΚΑΛΕΣΤΕ τους και στην e-βασιλόπιτά σας, για να πάρουν το "φιλί*" τους την ημέρα της κοπής, σε οποιοδήποτε μέρος της Ελλάδος και αν βρίσκονται.
Ποιοί θα τύχουν τα φλουριά σας; Βάλτε στην e-βασιλόπιτά σας 1,2,3 ή περισσότερα φλουριά και αντιστοιχίστε στο καθένα κάποιο δώρο από τα προϊόντα σας ή τις υπηρεσίες σας, ή ένα ποσοστό έκπτωσης. Αξιοσημείωτο είναι ότι η ΤΥΧΗ (οι βαθμοί τύχης) των εγγεγραμμένων εξαρτάται από τις επισκέψεις ΚΑΛΙΚΑΝΤΖΑΡΩΝ και ΞΩΤΙΚΩΝ!!!(Δείτε παρακάτω)
Για να δείτε ένα παράδειγμα(DEMO) e-βασιλόπιτας και να εγγραφείτε, επισκευτείτε την www.vasilopita.gr/veronika
 
 
 
Κερδίστε ΕΚΠΤΩΣΗ 25% κάνοντας την παραγγελία σας πριν τον Οκτώβριο.

Μια εβδομάδα πριν την κοπή θα καταβάλετε και τα υπόλοιπα 570,00* € (+24% ΦΠΑ).
Οι τιμές αυτές είναι για μέχρι 5000 εγγραφές.


Η κατωτέρω εικόνα δείχνει, πως θα φαίνεται η ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ σας στο χρονολόγιό σας ή στο χρονολόγιο των φίλων σας στο facebook.
Για να δημοσιεύετε την πρόσκλησή σας
στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (facebook)
το μόνο που θα έχετε να κάνετε είναι: να γράφετε στο χρονολόγιό σας ή στον χρονολόγιο φίλων σας, μόνο τη διεύθυνση που βρίσκεται στο μικρό κίτρινο κύκλο της κατωτέρω εικόνας και αυτόματα θα προστίθενται από κάτω η εικόνα και το κείμενο της Πρόσκλησής σας (κόκκινο τετράγωνο)..
Μπορείτε να το δοκιμάσετε τώρα. Μαρκάρετε και αντιγράψτε το https://apps.facebook.com/nomos_thessalonikis και κάντε το επικόληση στο facebook πχ στο χρονολόγιό σας ΧΩΡΙΣ να κάνετε κλικ στο Δημοσίευση.
 
η ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ στο facebook


Πως γίνεται η κοπή της e-βασιλόπιτας

ΣΗΜΕΙΩΣΤΕ ότι οι εγγεγραμμένοι δεν απαιτείται να είναι online τη στιγμή της κοπής. Έχουν τη δυνατότητα να ψάξουν το κομμάτι τους, οποιαδήποτε μέρα και ώρα, αφού έχει γίνει η κοπή.


Οι (εγγεγραμμένοι) χρήστες χωρίζονται αυτόματα τυχαία σε ομάδες-τραπέζια των είκοσι ατόμων και όταν κόβεται το πρωτο κομμάτι τότε παίρνει κομμάτι ο πρώτος σε κάθε τραπέζι, όταν κόβεται το δεύτερο κομμάτι τότε παίρνει κομμάτι ο δεύτερος σε κάθε τραπέζι και ούτω καθ' εξής και όταν κόβεται το εικοστό κομμάτι τότε παίρνει κομμάτι και ο τελευταίος σε κάθε τραπέζι .
Την e-βασιλόπιτα την κόβει ο οικοδεσπότης (εσείς) της εκδήλωσης σε ειδική ιστοσελίδα, την ημερομηνία και ώρα που έχετε ορίσει και αυτό γίνεται ως εξής:
Αφου πληκτρολογήσετε τον κωδικό της κοπής, εμφανίζεται στην οθόνη μια βασιλόπιτα και ένα μαχαίρι. Κάνοντας είκοσι κλικ στο μαχαίρι (ένα κλικ ανά δέκα δευτερόλεπτα περίπου) ολοκληρώνεται η κοπή.
Τη χρονική διάρκεια της κοπής την καθορίζει ο οικοδεσπότης, από το χρόνο που θα μεσολαβεί ανάμεσα σε δύο κλικ στο μαχαίρι.
Η κοπή μπορεί να γίνει από οποιοδήποτε υπολογιστή, από το σπίτι, από το γραφείο, ή ακόμη και από το smartphone ή το tablet σας.

Πως ψάχνουν οι χρήστες το κομμάτι τους
Tην ημέρα και ώρα της κοπής, ή κάποια μέρα μετά την κοπή, κάνοντας Login στην εφαρμογή μεταφέρονται στο τραπέζι τους, εκεί κάνοντας κλικ στο κομμάτι που θα εμφανισθεί ( ή που θα βρίσκεται) δίπλα στο όνομά τους, αυτό θα γυρίσει ανάποδα και έτσι θα δουν αν έτυχαν κάποιο Φλουρί ή κάποιο Σημάδι.


Καλικάντζαροι και ξωτικά
Όσοι χρήστες (ή τα παιδιά τους) θέλουν να αυξήσουν τους βαθμούς της τύχης των
θα πρέπει να επισκέπτονται συχνά το τραπέζι τους [Login] και να ελέγχουν αν υπάρχει εκεί Καλικάντζαρος ή Ξωτικό.
Οταν εμφανισθεί στο τραπέζι τους Καλικάντζαρος, τότε κλέβει αό όλους τους μισούς βαθμούς τύχης και για να τους πάρουν πίσω πρέπει να κρεμάσουν ένα κόσκινο.
Οταν εμφανισθεί Ξωτικό και προλάβουν να του πάρουν το πέπλο πριν φύγει, τότε διπλασιάζει τους βαθμούς τους.
Μηδέν οι βαθμοί της τύχης δεν γίνονται ποτέ και για κανένα χρήστη. Το ελάχιστο είναι ένας βαθμός.
Οι βαθμοί της τύχης που έχουν οι χρήστες την στιγμή της εγγραφής τους είναι εκατό(100), εκτός και αν έχουν ήδη αρχίσει οι εμφανίσεις καλικαντζάρων και ξωτικών, οπότε τότε ξεκινάνε με όσους βαθμούς έχει ο χρήστης με τους λιγότερους βαθμούς εκείνη τη στιγμή της εγγραφής τους. Για αυτό καλό είναι να κάνουν την εγγραφή τους νωρίς.
Τους βαθμούς της τύχης του ο κάθε χρήστης τους βλέπει στο τραπέζι του όταν περνάει με το mouse πάνω από το όνομά του. Με τον ίδιο τρόπο βλέπει και τους βαθμούς των άλλων ονομάτων που είναι στο ίδιο τραπέζι με αυτόν.
Με τον ίδιο τρόπο έχουμε μέσα στην e-βασιλόπιτα αρκετά σημάδια έτσι ώστε σε κάθε εγγεγραμμένο να τύχει κάποιο και να δει τον συμβολισμό του για το νέο έτος.

Τα ΣΗΜΑΔΙΑ και οι συμβολισμοί τους
"Στα παλιά τα χρόνια" στην παραδοσιακή βασιλόπιτα σε κάποιες περιοχές της Ελλάδας, εκτός από το νόμισμα που συμβόλιζε τον τυχερό του χρόνου, τοποθετούσαν και ΣΗΜΑΔΙΑ τα οποία είχαν κάποιο συμβολισμό. Ρόδι, μικρό κουκουνάρι, φύλλο ελιάς, φασόλι, κάρβουνο, φύλλο πουρνάρι, καλάμι-κλαδάκι, άχυρο, ξύλινο σταυρουδάκι, σιτάρι, καλαμπόκι, κλπ
πχ Το καλάμι-κλαδάκι συμβόλιζε τον γραμματιζούμενο (τον καλαμαρά), δηλαδή αυτός που το έβρισκε στο κομμάτι του θα ήταν το νέο έτος καλός στα γράμματα.e-αυγομαχία


Αν σας ενδιαφέρει η διαδραστική παρουσία σας στο facebok και τους μήνες Μάρτιο, Απρίλιο Μάιο, τότε δείτε την παρακάτω εικόνα και παραπομπή (www.tsougresma.gr/eavgomaxia)
Παράδειγμα
e-βασιλόπιτας
Διαδικτυακή
e-αυγομαχία
Παραδείγματα
ιστοσελίδων
e-βασιλόπιτα
του Ελληνισμού
 
 
Facebook   Twitter   Youtube
 
 
  ΔΙΑΚΤΙΝΙΣΜΟΣ® ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΩΝ 62 ΝΕΑ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΕΥΟΣΜΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Τηλ. 2314-032587 και 690-7280266
e-mail info@diaktinismos.gr www.diaktinismos.gr
 
 
 
Να είναι η δική σας επιχείρηση από τις πρώτες στην περιοχή σας που δημοσιεύει στο facebook ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ εγγραφής σε διαδικτυακή e-βασιλόπιτα.
 
 
  "...ξεχωρίστε"
Diaktinismos®