Πως γίνεται η κοπή της διαδικτυακής e-βασιλόπιτας


Πρώτα γίνονται οι *εγγραφές των καλεσμένων, οι οποίοι χωρίζονται αυτόματα σε τραπέζια (ομάδες) των 20 ατόμων περίπου. Οταν έρθει η ημερομηνία της κοπής, μια ζωγραφιστή βασιλόπιτα κόβεται απο τον Οικοδεσπότη (επιχείρηση) κάνοντας κλικ σε ένα μαχαίρι, στην οθόνη του υπολογιστή του, από το γραφείο του ή από το σπίτι του.

  Στην ανωτέρω εικόνα (παράδειγμα) έχουμε 12 τραπέζια των είκοσι ατόμων.(12χ20=240). Οταν κόβεται το πρωτο κομμάτι της e-βασιλόπιτας τότε, παίρνει κομμάτι ο πρώτος σε κάθε τραπέζι,(πχ Δημάκη Εύα από το τραπέζι Νο 11, ο Παπαδάτος Χ. από το 12 κλπ) όταν γίνεται το δεύτερο κλικ στο μαχαίρι τότε παίρνει κομμάτι το δεύτερο άτομο σε κάθε τραπέζι(πχ η Κωνσταντινίδου Κ. από το τραπέζι Νο 11, η Καλοπούλου Αρετή από το 12 κλπ) ... και όταν γίνεται το 20στό κλικ τότε παίρνει κομμάτι και ο τελευταίος του κάθε τραπεζιού.
  Η κοπή δηλαδή ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΜΟΝΟ ΜΕ 20 ΚΛΙΚ, όσα και να είναι τα εγγεγραμμένα άτομα.

  Την ίδια στιγμή**, κάθε καλεσμένος-εγγεγραμμένος, επισκέπτεται το virtual τραπέζι του και περιμένει. Οταν εμφανιστεί το κομμάτι δίπλα στο όνομά του κάνει κλικ επάνω του, αυτό γυρίζει ανάποδα και έτσι βλέπει αν έχει το ΦΛΟΥΡΙ ή κάποιο ΣΗΜΑΔΙ. (σιτάρι, φύλλο ελιάς, φασόλι, ρόδι, κουκί, κλήμα, κλπ)
  ( ΚΛΙΚ ΕΔΩ για να δείτε την ιστοσελίδα της κοπης)
  Σημάδια που τοποθετούσαν στη βασιλόπιτα **Σημείωση: Δεν είναι απαραίτητο οι καλεσμένοι να είναι online, να βρίσκονται δηλαδή μπροστά στον υπολογιστή τους, την ώρα της κοπής. Το κομμάτι τους μπορούν να το ψάξουν και οποιαδήποτε άλλη ώρα-μέρα μετά την κοπή.

  Έχετε τη δυνατότητα να αντιστοιχίσετε σε κάθε ΣΗΜΑΔΙ(φασόλι, σιτάρι, κουκί κλπ) κάποιο ΔΩΡΟ της επιλογής σας από τα προϊόντα σας ή τις υπηρεσίες σας.

  Μαζί με τις ευχές σας (ευχετήριο e-mail-επιστολή-κάρτα) για το νέο έτος, στείλτε τους και την πρόσκληση στην e-βασιλόπιτά σας, με την επισήμανση να ΠΡΟΣΕΧΟΥΝ τους καλικάντζαρους οι οποίοι θα προσπαθήσουν να κλέψουν-μειώσουν την τύχη τους.

για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας
στο 25310-31114 κo. Ζήση Κυριακάκη.


Ο διακτινισμός εθίμων μας στο internet και στα social networks
Αγ. Γεωργίου 12 691 00 Κομοτηνή
Τηλ.-Fax 25310-31114 και 6944-524280
e-mail: [email protected]

Στην www.vasilopita.gr γίνεται κάθε χρόνο η κοπή της e-βασιλόπιτας του απανταχού Ελληνισμού και φιλελλήνων υπό την αιγίδα του Συμβουλίου Απόδημου Ελληνισμού (ΣΑΕ)

e-βασιλόπιτα© copyright DIAKTINISMOS 2001

. .

Καλικάντζαροι και Ξωτικά (βαθμοί τύχης)

Το virtual λαϊκό δρώμενο με τους καλικάντζαρους και τα ξωτικά-νεράϊδες, παρακινεί τους καλεσμένους σας να επισκέπτονται, από την ημερομηνία της εγγραφής τους, μέχρι την ημερομηνία της κοπής, συχνά την ιστοσελίδα της e-βασιλόπιτάς σας, για να προστατέψουν και να αυξήσουν την τύχη τους για τα δώρα και το φλουρί. (για περισσότερα ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

Υλικό που χρειαζόμαστε για την δημιουργία μιας e-βασιλόπιτας

Λογότυπο, φωτογραφία, χαιρετισμό, ιστοσελίδα, e-mail, τι δώρο θα αντιστοιχεί στο ΦΛΟΥΡΙ και αν θα έχετε επι πλέον ΔΩΡΑ.
Ημερομηνία ώρα κοπής (και μέχρι 20 ημερομηνίες-ώρες που θα εμφανισθούν οι καλικάντζαροι. προαιρετικό).

Αν επιθυμείτε η e-βασιλόπιτά σας να είναι Public ή Private. Public σημαίνει ότι θα μπορεί να την παρακολουθήσει ο καθένας, και
Private ότι, μόνο οσοι γνωρίζουν το σχετικό USERNAME και PASSWORD.
( ΚΛΙΚ ΕΔΩ για να δείτε την ιστοσελίδα της κοπης)


Χρονοδιάγραμα

Αφού μας στείλετε το υλικό σας, λογότυπο κλπ (όσα αναφέραμε πιο πάνω), σας ετοιμάζουμε την διαδικτυακή e-βασιλόπιτα, δηλαδή

1. σας στέλνουμε με e-mail
  α) link για Εγγραφή-Login για χρήστες του internet που δεν έχουν facebook
  β) link για Εγγραφή-Login (με ένα κλικ) για χρήστες του facebook και
  γ) link στο οποίο θα κόψετε την e-βασιλόπιτά σας και το σχετικό password.
Τις παραπομπές αυτές μπορείτε να τις αναρτήσετε στην ιστοσελίδα σας (όπως η διπλανή εικόνα) ή στον τοίχο σας στο facebook
(ΚΛΙΚ ΕΔΩ για ένα παράδειγμα κομένης e-βασιλόπιτας, Κάντε κλικ στο κομμάτι της κας Ανδρέου Α. που έτυχε κουκουνάρι για να δείτε τι συμβολίζει. )

2. Μας καταβάλλετε την προκαταβολή το 30%. Τo 50% το καταβάλλετε μια εβδομάδα πριν την κοπή και το υπόλοιπο 20% την πρώτη εβδομάδα μετά την κοπή.

3. Την ημέρα και ώρα που έχετε ορίσει για να γίνει η κοπή, θα κάνετε απλά κλικ στο [Είσοδος Οικοδεσπότη], θα πληκτρολογήσετε τον κωδικό που θα σας έχουμε δώσει και θα κόψετε την e-βασιλόπιτά σας.


Κόστος e-βασιλόπιτας 2013

(έκπτωση 40% για παραγγελίες που θα γίνουν πριν την 15-10-2012)
  α) Για μέχρι 500 εγγραφές-καλεσμένους, η εκδήλωση κοστίζει 96,00*€ για παραγγελίες πριν τις 15-10-2012(έκπτωση 40%) για παραγγελίες μετά την 15-10-2012 το κόστος είναι 160,00*€(*στην τιμή δεν συμπεριλαμβάνεται ο ΦΠΑ 23%)
  Για πάνω από 500 καλεσμένους το κόστος είναι +0,30* λεπτά ανά εγγραφή(*+23%ΦΠΑ).

  β) Προσφορά: για μέχρι 3000 καλεσμένους 534,00*€ για παραγγελίες πριν τις 15-10-2012(έκπτωση 40%) για παραγγελίες μετά την 15-10-2012 το κόστος είναι 890,00*€(*στην τιμή δεν συμπεριλαμβάνεται ο ΦΠΑ 23%)
  Για πάνω από 3000 καλεσμένους γίνεται ειδική συμφωνία.

  Χρόνος παράδοσης: Επτά μέρες από την ημέρα παραγγελίας και κατάθεσης της προκαταβολής 30%.

  Η διάρκεια της κοπής μιας e-βασιλόπιτας καθορίζεται από τον Οικοδεσπότη, η οποία μπορεί να είναι, απο 5 λεπτά μέχρι ...συνήθως 20-40 λεπτά
  Το λαϊκό δρώμενο με τους καλικάντζαρους είναι προαιρετικό και έχει επί πλέον κόστος +0.05* λεπτά ανά καλεσμένο. Σημαντικό κίνητρο, για να επισκέπτονται συχνά οι καλεσμένοι σας τον ιστότοπό σας.

  *Εγγραφές καλεσμένων

  Οι εγγραφές γίνονται συμπληρώνοντας μια σχετική φόρμα με δύο τρόπους, ή από τους ίδιους τους προσκεκλημένους ή από τον οικοδεσπότη.
  Μπορείτε για δοκιμή να κάνετε την εγγραφή σας τώρα στην e-βασιλόπιτα 2013 του απανταχού Ελληνισμού και φιλελλήνων.


  e-βασιλόπιτα, Βραβείο Καινοτομίας στην Πληροφορική 2004 (http://www.aristeia.gr/home.htm)